ROSU JE SPREMIO DUGE CEVI, SPREMA SE UPAD NA SEVER! Vanredna situacija je na Kosovu
Specijalci ROSU, ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

HAOS U NAJAVI!

ROSU JE SPREMIO DUGE CEVI, SPREMA SE UPAD NA SEVER! Vanredna situacija je na Kosovu

Ovo je jako opasno...

Objavljeno:

Kosovska policija za sver Kosova pripremila poseban operativni plan za vreme izbora, a za te potrebe angažovano je čak 650 policajaca.

Regionalni portparol Kosovske policije Branislav Radović kaže da će Kosovska policija na severu Kosova, sutra tokom izbornog dana, delovati u skladu sa posebnim operativnim planom i da će biti angažovano ukupno 650 policijskih službenika.

Radović za Kosovo Onlajn kaže da će u izbornom danu sutra, kada je u pitanju Kosovska policija, biti na snazi poseban operativni plan i da se opšta procena bezbednosne situacije karakteriše se kao „srednja“.

„Upravljanje izbornim procesom biće realizovano od strane Centralne izborne komisije a sa aspekta obezbeđivanja angažovana je Kosovska policija. Biće angažovan dovoljan i optimalan broj policijskih službenika i njihov broj iznosi oko 650 i u taj broj su ukjučeni i policajci iz drugih policijskih jedinica koji služe kao ispomoć“, kaže Radović.

On navodi da će Kosovska policija usko sarađivati sa svim relevantnim policijskim činiocima radi neometanog održavanja izbora kao i uspešne realizacije policijskog operativnog plana.

Apelujemo na građane i molimo da sarađuju tokom izbornog dana kako bi sve proteklo prema planu i u najboljem mogućem redu, naglašava Radović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.