NA KOSOVU NEĆE OSTATI NIJEDAN ALBANAC! Ovo je proročanstvo OCA TADEJA koje morate pažljivo pročitati
Otac Tadej, Foto: Pritnscreen

PREDVIĐANJE srbije

NA KOSOVU NEĆE OSTATI NIJEDAN ALBANAC! Ovo je proročanstvo OCA TADEJA koje morate pažljivo pročitati

Navodno, otac Tadej je navodno savetovao da se nekretnine i zemljište kupuju pre svega u centralnoj Srbij 

Objavljeno: 05.10.2019. 13:23h
  • 228

Njegov lik podsećao je na patrijarha Pavla, ovaj svet je napustio 2003. godine, ali je za sobom ostavio predviđanja o sudbini Srbije, od kojih su se neka već ostvarila.

foto: Printscreen

Još 2000. godine, čak osam godina ranije, starac Tadej je za KiM govorio da će Albanci proglasiti nezavisnost, a da će ih u tome podržati Amerika i Evropa. Međutim, prema njegovim rečima, sile Zapada će uskoro doživeti veliki krah zbog ekonomskih kriza i ratnih sukoba.

„I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti. Ipak, posle velikih srpskih stradanja, iznenada, Amerika i Zapad će doživeti strahoviti poraz, pa će se sva njihova vojska povući sa Kosova. Tada će Srbi za veoma kratko vreme osloboditi svoju duhovnu kolevku. Albanaca tamo neće biti. Nijednoga“, glasila je vizija ovog proroka, koji je dodao da će najsigurnije biti u centralnoj Srbiji.

foto: Printscreen

Osim toga, predviđao je pad Miloševića, upozoravajući da će oni koji će ga smeniti biti još gori od njega.

Prema pisanju nepoznatog autora, otac Tadej je navodno savetovao da se nekretnine i zemljište kupuju pre svega u centralnoj Srbiji. Naglašavao je da se izbegavaju prostori Vojvodine i Beograda, a ako se to čini u Beogradu, onda što dalje od centra i reka i da je bolje svoj dom izgraditi negde na periferiji. Ovu viziju objasnio je starac Gavrilo, govoreći da će pola Beograda biti poplavljeno, dok će se druga polovina grada urušiti sama od sebe jer je potkopan tunelima.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media