ALBANCI NAPALI MALAGURSKOG U NJUJORKU! Rulja ga je vređala, a ONDA je on krenuo na njih. Nije im bilo dobro (VIDEO)
Albanska dijaspora u Njujorku organizovala je proteste, Foto: Printscreen

haos!

ALBANCI NAPALI MALAGURSKOG U NJUJORKU! Rulja ga je vređala, a ONDA je on krenuo na njih. Nije im bilo dobro (VIDEO)

Reditelj filma "Težina lanaca 3" Boris Malagurski poručio je demonstrantima da istina izlazi na videlo i da ne mogu više da je guše

Objavljeno:

Albanska dijaspora u Njujorku organizovala je proteste na premijeri filma „Težina lanaca 3", tokom protesta jedan demonstrant je uhapšen.

Reditelj filma "Težina lanaca 3" Boris Malagurski poručio je demonstrantima da istina izlazi na videlo i da ne mogu više da je guše.

- Premijeru sam posvetio njujorškoj policiji, koja mi je obezbedila pratnju do bioskopa i čuvala publiku koja je ulazila da gleda film - rekao je Malagurski.

Prethodno je grupa "Albanski koreni" preko Fejsbuka pozvala na protest povodom premijere filma Borisa Malagurskog "Težina lanaca 3" u Njujorku.

Svetska premijera dokumentarnog filma "Težina lanaca 3" održana je u Čikagu 28. septembra. Projekcija je ispraćena burnim aplauzom pune dvorane.

Treći deo kontroverzne dokumentarne trilogije srpsko-kanadskog filmskog režisera Borisa Malagurskog u 120 minuta objašnjava kako vojno-industrijski kompleks, moćne korporacije i političke interesne grupacije ugrožavaju naše zdravlje i goli opstanak, fokusirajući se na primer Srbije i drugih država širom sveta, poput Italije i Bolivije.

Kroz analizu NATO bombardovanja Srbije osiromašenim uranijumom, što je dovelo do porasta u broju malignih oboljenja kod građana i do ekološke katastrofe, film objašnjava kako je naš prostor postao eksperimentalna laboratorija velikih sila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.