AMERIKA ODJAVILA HARADINAJA! ON JE PROHUJALO S VIHOROM! Vašington je POSTAVIO novog premijera Kosova, evo i koga
Kadri Veselji, Ramuš Haradinaj, Isa Mustafa, Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević, Printscreen Youtube, Profimedia

OTKRIVAMO!

AMERIKA ODJAVILA HARADINAJA! ON JE PROHUJALO S VIHOROM! Vašington je POSTAVIO novog premijera Kosova, evo i koga

Sve je poznato...

Objavljeno:

Još uvek aktuelni premijer tzv Republike Kosovo Ramuš Haradinaj, gotovo sigurno neće ostati na toj poziciji nakon izbora na Kosovu zakazanih za 6, oktobar!

Kako saznaje naš portal iz izvora bliskih Prištini "Haradinaj je pušten niz vodu" i glavni igrači za predstojeće izbore biće Kadri Veselji, Isa Mustafa i pokret Samoopredeljenje.

- Vašington je digao ruke od Ramuša Haradinaja. Pokazao se kao zaista nepouzdan, ali i neposlušan jer je odbio da ukine anticivilizacijeske takse na uvoz robe iz Srbije - kaže nam naš izvor i dodaje:

- Haradinaj neće ostati premijer tzv Kosova posle izbora. Kao glavni kandidat pominje se Isa Mustafa. A nova koalicija koja će vladati tzv Kosovom, a prema proekciji iz Amerike jeste Veselji-Kurti-Mustafa - kaže nam naš izvor.

Prema njegovim rečima ova kolicija je sasvim izvesna i ako je Mustafa ranije govorio da neće u koaliciju sa Veseljijem.

foto: EPA/Valdrin Xhemaj

Da se Haradinaju crno piše najbolje se moglo videti po tome što je Hašim Tači bio glavna figura sa Kosova u Njujorku, dok Haradinaj nije uspeo da se sastane sa najvišim zvaničnicima iz Vašingtona.

- Afera sa kupovinom sastanka u vašingtonu najbolji je dokaz Haradinajeve nemoći. On prosto ne zna gde udara - kaže nam naš izvor.

S druge strane Veselji ima jednu jaku kampanju. Pokazuje da će "slušati" šta kaže Vašington, dok je prema poslednjim istraživanjima javnog mnjenja na Kosovu Samoopredeljenje prva opcija mladih u Prištini.

foto: Printscreen

Koliko Haradinaj više nema konce u svojim rukama najbolje govori njegova izjava u kojoj je dojučerašnje saborce optužio za saradnju sa predsednikom Srbije.

foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević

On je kazao i da se neće vratiti koaliciji sa DPK-om, a na komentare da je rasturio koaliciju bez najave, rekao je da svoju nameru nije mogao da iznese koalicionim partnerima, jer "nije žželeo da ta vest bude preneta Vučiću"”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.