SLOBODAN MILOŠEVIĆ I SPS SPREMAJU SE SA SRPSKOM LISTOM ZA IZBORE! Svakodnevni razgovori sa Srbima na Kosovu (FOTO)
Slobodan Milošević na sastanku odbora SPS na Kosovu, Foto: Espreso.co.rs

SPREMAJU SE

SLOBODAN MILOŠEVIĆ I SPS SPREMAJU SE SA SRPSKOM LISTOM ZA IZBORE! Svakodnevni razgovori sa Srbima na Kosovu (FOTO)

Aktivnosti na terenu...

Objavljeno: 08:51h

Kako se približava početak kampanje i izbori na Kosovu i Metohiji tako se i srpske stranke sve više aktivno spremaju za naredne aktivnosti.

U sklopu toga, pripreme za izbore u Štrpcu na Brezovici održana je sednica Izvršnog odbora opštinskog odbora SPS za Štrpce.

Socijalisti će na izborima nastupati zajedno sa Srpskom listom kako bi srpski narod na kosovu imao što bolje predstavnike i ljude koji će štiti njihove interese.

Pored prisutnih članova bili su i kandidati za poslanike Srpske liste, a koji dolaze iz redova socijalista Milan Joksimović i Boža Stanojević.

Okupljene je pozdravio i visoki funkcioner SPS sa Kosova Slobodan Milošević. On je u svoje i u ime šefa partije i prvog potpredsednika Vlade Srbije Ivice Dačića pozdravio sve i poželeo im puno uspeha u radu.

Kako je istakao vrh partije očekuje dobre rezultate na predstojećim izborima.

Socijalisti su još pre početka kampanje veoma aktivni na terenu, aktivno obilaze narod, razgovaraju s njim i slušaju njihove probleme.

Kako smo imali priliku da se uverimo svaki dan se obilazi teren, posećuju se i članovi partije i u razgovoru se traži najbolje rešenje za građane koji žive na ovim prostorima južne srpske pokrajine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.