SVI SRBI BI PREGOVARALI SA OVOM ALBANSKOM POLITIČARKOM: Njena lepota ostavlja bez daha!
Ariana Musliu-Shoshi, Foto: Indeksonline

neverovatno

SVI SRBI BI PREGOVARALI SA OVOM ALBANSKOM POLITIČARKOM: Njena lepota ostavlja bez daha!

Kandidatkinja za poslanika PDK navela je razloge svoje kandidature i izazove na koje je spremna na novoj funkciji

Objavljeno: 14:16h

Demokratska stranka Kosova objavila je juče listu kandidata za poslanike na izborima 6. oktobra.

Lista je puna noviteta, novih imena, različitih zanimanja. Jedan od najozbiljnijih takmičara u ovoj trci je nesumnjivo Ariana Musliu-Shoshi. Diplomac jednog od najprestižnijih univerziteta u Oksfordu, Musliu-Shoshi dolazi iz rodoljubne porodice koja je uvek težila da prikaže svoja dostignuća i praktikuje ih u državi Kosovo, piše albanski medij Indeks online.

foto: Indeksolina online

Kandidatkinja za poslanika PDK navela je razloge svoje kandidature i izazove na koje je spremna na novoj funkciji. Ariana je udata, majka jednog deteta, živi i radi u Prištini.

- Dragi građani, Moj život, kao i mnogima od vas, bio je izazov. Pripadam generaciji koja je odrasla u vremenu velikih izazova postavljenih pred naš narod. Odrastali smo posmatrajući kako se naši roditelji i porodice odriču svog prava na jednak život i ne plaše se da budu svetlo u mraku. U mladosti smo videli kako se naš narod bori za boljitak, i videli smo da su kroz vizionarsko vođstvo i uz pomoć prijatelja, naše žrtve i hrabrost kulminirali proglašenjem nezavisnosti i stvaranjem naše države. Odrastali smo uz moćne modele za inspiraciju. U svom životu sledila sam ovaj obrazac, identifikujući prave korake, sledeći snove i ne izbegavajući izazove, jer nas upravo naši izazovi čine snažnijimi sposobnijima da se nosimo sa sadašnjošću, ali i stvaramo budućnost. Imala sam sreću da sam odrastala u domovini i studirala na jednom od najboljih univerziteta na svetu, Oksfordu u Engleskoj, i vratila se da doprinesem svojoj zemlji, gde sam stvorila porodicu. Do sada sam prevazišala izazove volontiranja pomoću porodice i prijatelja, a sada je vreme da vas zamolim da mi pomognete u mojoj sledećoj misiji: Glasanjem za mene kao poslanika na ovim parlamentarnim izborima! Danas, kao majka, cilj koji sam sebi postavila je da svim svojim ljudskim i intelektualnim sposobnostima radim na tome da naša deca odrastaju u državi u kojoj su obrazovanje i održivi razvoj obezbeđeni za njihovu budućnost. Kosovo se zasniva na najuzvišenijim vrednostima na kojima je izgrađeno, a to je žrtva i hrabrost rata i izgradnje države sa evropskom vizijom. Zajedno sa Demokratskom strankom Kosova, sa premijerom gospodinom Kadrijem Veselijem, završićemo ono što smo započeli: Stvaranje moderne i razvijene države, u kojoj naša deca vide budućnost i gde su deo Evrope. Dakle, pozivam vas da gradite budućnost. Za tebe i državu! - reči su ove kandidatkinje.

foto: Indeksolina online
foto: Indeksolina online

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Indeksonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.