ANĐELIJI ŽIVKOVIĆ ODNELI SVE IZ KUĆE! Nisu ostavili ni FRIŽIDER
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

opljačkana

ANĐELIJI ŽIVKOVIĆ ODNELI SVE IZ KUĆE! Nisu ostavili ni FRIŽIDER

Ona se 2005. godine vratila u Berkovo, a u tom povratničkom selu nadomak Kline danas živi nešto više od dvadesetoro Srba

Objavljeno:

Kuća Anđelije Živković iz Berkova kod Kline obijena je, a lopovi su osim tehničkih stvari odneli i gotovo svo pokućstvo, objavio je portal Kosovoonlajn.

Vlasnica obijene kuće krađu je 5. septembra prvo prijavila Kancelariji za zajednice i povratak u Opštini Klina, a potom i kosovskoj policiji. Kako je za portal potvrdila šefica Kancelarije za zajednice i povratak u opštini Klina, Silvija Rašković, lopovi su iz kuće povratnice Anđelije Živković odneli frižider, električni šporet, veš mašinu, usisivač, posuđe i deo nameštaja.

"U kući su napravili premetačinu i maltene sve što je moglo da se iznese kroz balkonska vrata oni su izneli iz kuće. Mi smo slučaj prijavili i policija je po prijavi izašla na teren, obavila uviđaj i zapisnik", rekla je Rašković.

Ona je dodala da je Anđelija Živković, koja u Berkovo dolazi povremeno, u četvrtak ujutru vidno uznemirena došla u Kancelariju za zajednice i povratak i prijavila krađu.

Anđelija Živković se 2005. godine vratila u Berkovo, a u tom povratničkom selu nadomak Kline danas živi nešto više od dvadesetoro Srba.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.