ALBANCI NA KOSOVU SU U VELIKOJ PANICI POSLE REČI OVOG ČOVEKA! Priznao je svima ŠTA IH ČEKA, NIJE IM DOBRO!
Enver Hodžaj, Foto: Beta/Tomislav Pavlek

poručio

ALBANCI NA KOSOVU SU U VELIKOJ PANICI POSLE REČI OVOG ČOVEKA! Priznao je svima ŠTA IH ČEKA, NIJE IM DOBRO!

Hodžaj je rekao da je Prištini potrebna spoljna politika koja ima operativni plan i strateško razmišljanje

Objavljeno:

Zamenik premijera privremenih prištinskih institucija i potpredsednik Demokratske partije Kosova (DPK) Enver Hodžaj rekao je večeras da ima pouzdane informacije da bi još 10 zemalja moglo da povuče priznanje kosovske nezavisnosti.

Postoji 13 zemalja koje su povukle priznanje. Jednom moramo shvatiti karakter našeg državljanstva. Da smo članica UN, priznanje bi bilo univerzalno. U ovoj situaciji, kada zemlja prizna Kosovo, moraju se uspostaviti diplomatski odnosi. Postoje neke istine koje su bolne ", rekao je Hodžaj za KTV televiziju.

Napomenuvši da postoje informacije da bi još 10 zemalja moglo da povuče priznanje, on je naglasio da je reč o "ozbiljnim" i "pouzdanim" informacijama iz diplomatskih izvora.

Hodžaj je rekao da je Prištini potrebna spoljna politika koja ima operativni plan i strateško razmišljanje, kako bi uspela da spreči kampanju povlačenja priznanja kosovke nezavisnosti, prenosi portal Koha.

On je dodao da Priština mora da koordinira sa partnerima kako bi obnovila priznanja nezavisnosti i kako bi se uticalo na Srbiju da zaustavi kampanju povlačenja priznanja nezavisnostti tzv. Kosova.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.