DUA LIPA JE IGRALA ŠOTU U ALBANSKOJ ZASTAVI: Kad vidite kako joj IZGLEDA TATA, oprostićete joj sve! (VIDEO)
Dua i Dukadjin Lipa, Foto: Profimedia

KAKAV KOMAD!

DUA LIPA JE IGRALA ŠOTU U ALBANSKOJ ZASTAVI: Kad vidite kako joj IZGLEDA TATA, oprostićete joj sve! (VIDEO)

Dua Lipa vratila se u London kako bi, poput Rite Ore, postala slavna pevačica.

Objavljeno:

Koliko god osvojila nagrada, na lepoticu rođenu na Kosovu, Duu Lipu, najponosniji će zasigurno biti njezin otac Dukagjin Lipa.

Poznati roker s Kosova u poslednje vreme dobija sve veću pažnju medija, što zbog uspeha njegove ćerke, ali i zbog svog atraktivnog izgleda.

Dua Lipa rođena je 1995. godine u Prištini, a njeni roditelji su zbog svih događanja u domovini bili prisiljeni 90-ih godina da pobegnu u London. Godine 2008. vratili su se na Kosovo, kada je imala 11, a sa samo 15 godina, uz odobrenje roditelja, Dua Lipa vratila se u London kako bi, poput Rite Ore, postala slavna pevačica.

Iako bi retko koji roditelj pustio svoje dete sa samo 15 godina u takav velegrad, vrlo kada su dobro poznate priče iz muzičke industrije i onome što se sve događa iza zatvorenih vrata, Dua Lipa od svojih je roditelja imala podršku.

A kako i ne bi kada je njezin otac Dukagjin Lipa bio jedan od najpoznatijih rokera na Kosovu.

- Otac mi je oduvek govorio da se ponosim time odakle dolazim, ali i da znam razloge za ono što radim. Roditelji su oduvek imali puno poverenja u mene, stoga kada sam sama živela u Londonu, trudila sam se biti najbolja što mogu, a s njima sam se čula i po nekoliko puta dnevno, rekla je svojevremeno Dua Lipa te dodala kako joj je otac dao najbolji savet:

- Otac mi je rekao da uvek moram puno raditi kako bi mi se sreća osmehnula. I to je istina. A upravo je Dukagjin Lipa u poslednje vreme počeo da dobija sve veću pažnju medija i javnosti, ne toliko zbog velikog uspeha njegove kćeri, koliko zbog svog atraktivnog izgleda.

F1 Singapore Grand Prix ???? #dl1 #dualipa #asiatour

A post shared by Dukagjin Lipa (@dukagjinlipa) on

Njegov Instagram prepun je fotografija njegove kćeri, ali i njega samog. Upravo za fotografije na kojima sam pozira Dukagjin dobiva najviše komplimenata pripadnica nežnijeg pola.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.