OVAJ ALBANAC JE USPEO DA PREVARI AMERIKANCE: Konačno IZRUČEN lik koji je ORGANIZOVAO VIŠEMILIONSKU PREVARU
Izručen: Imer Šahini, Foto: Printscreen

uspešna akcija

OVAJ ALBANAC JE USPEO DA PREVARI AMERIKANCE: Konačno IZRUČEN lik koji je ORGANIZOVAO VIŠEMILIONSKU PREVARU

Američki tužilac iz Njujorka Džofri Berman dokazao je da je Šahini odigrao veliku ulogu u višemilionskoj dolarskoj prevari

Objavljeno:

Ministarstvo pravde SAD, putem saopštenja za javnost, potvrdilo je da će izručiti Kosovu jednog građanina optuženog za višemilionsku prevaru. Reč je Imeru Šahiniju koji je najpre bio izručen sa Kosova Sjedinjenim državama zbog umešanosti u šemu prevare sa hartijama od vrednosti.

Američki tužilac iz Njujorka Džofri Berman dokazao je da je Šahini odigrao veliku ulogu u višemilionskoj dolarskoj prevari, tako što je prikrivao vlasništvo nad akcijama. Uz pomoć Ministrarstva pravde Kosova i Kancelarije za međunarodno pravosuđe, Šahini se nalazi u Sjedinjenim državama gde ga osuđuje za višemilionsku prevaru.

U martu 2016, Kosovo i Sjedinjene države potpisale su sporazum o izručenju za koji su zvaničnici rekli da će, pored jačanja partnerstva i uspostavljanja reda i zakona, obezbediti i da se zločinci koji ugrožavaju javni red i bezbednost obe zemlje budu procesuirani i izvedeni pred lice pravde.

BONUS VIDEO:

OVO JE NAJVEĆI PROFESIONALAC MEĐU NOVINARIMA! Ni sve prskalice na terenu mu ne mogu ništa (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kosova.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.