NEMA MILOSTI, ODMAH JE REKAO NEŠTO ŠTO VAM SE NEĆE SVIDETI! Veselji će biti kandidat za premijera LAŽNE DRŽAVE
Kadri Veselji, Foto: Beta/Armenija Zajmi

oglasio se

NEMA MILOSTI, ODMAH JE REKAO NEŠTO ŠTO VAM SE NEĆE SVIDETI! Veselji će biti kandidat za premijera LAŽNE DRŽAVE

Nakon raspuštanja lažnog kosovskog parlamenta, čiji je Veselji bio predsedavajući, tvrdi da lažna država Kosovo neće propasti

Objavljeno: 22.08.2019. 19:19h
  • 1

Kadri Veselji, predsednik tzv. najuticajnije Demokratske partije Kosova (DPK) u odlazećoj PAN koaliciji, potvrdio je danas da će biti kandidat za tzv. budućeg premijera.

Nakon raspuštanja lažnog kosovskog parlamenta, čiji je Veselji bio predsedavajući, tvrdi da lažna država Kosovo neće propasti.

Veselji je rekao da je kao tzv. predsednik kosovske skupštine preduzeo sve zakonske mere u skladu sa ustavom da bi odluka o raspuštanju parlamenta bila doneta i raspisani prevremeni izbori.

Kao tzv. premijer, ako bude izabran, kaže, boriće se protiv korupcije.

Zadovoljan je i što su sve parlamentarne grupe ispoštovale inicijativu o raspuštanju parlamenta, te dodao da je on, kao uvek, održao reč i odluka je doneta.

- Rekao sam im da će biti izbora i biće ih. Rekao sam i da će svi korumpirani biti uklonjeni, jer zakon je jači od bilo kojeg pojedinca na (tzv.) Kosovu. Tako će biti i u borbi protiv korupcije za koju se zalažem - rekao je Veselji, prenela je Koha.

On je rekao i da su prioriteti Prištine "pravedna država, vladavina zakona, partnerstvo sa zapadnim državama, i SAD, kao i integracija u EU".

Bonus video

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media