OVO JE ALBANAC KOJI JE UHVAĆEN NA GRANICI: Bio je naoružan KAO RAMBO!
Kao vojsku da naoružava/Ilustracija, Foto: Printscreen

neverovatna stvar

OVO JE ALBANAC KOJI JE UHVAĆEN NA GRANICI: Bio je naoružan KAO RAMBO!

Izvori ukazuju da bi sva ta municija mogla biti namenjena osobama koje se bave kriminalnim aktivnostima u okrugu Elbasan

Objavljeno:

Ilber Ademi, 51-godišnji Albanac sa Kosova, juče je uhpšen je prevozio 19 pištolja, 400 mitraljeza i 1.6 kilograma eksploziva.

Policija ga je privela sa lisicima na rukama, a prema prvim izveštajima, eksploziv je bio nabavljen u Srbiji. Ademi je, navono, preko Kosova iz Srbije prevozio robu u Albaniju.

Izvori ukazuju da bi sva ta municija mogla biti namenjena osobama koje se bave kriminalnim aktivnostima u okrugu Elbasan.

Ademi je u automobilu imao skrivene pištolje, patrone i eksploziv, u raznim delovima posebno dizajniranim da ih sakrije u motor, kabinu, prtljag i prečke.

Ilber Ademi
Ilber Ademifoto: Printscreen

Prema izveštajima policije, ovo nije prvi put da je Ademi prodavao oružje. Prethodno je prevozio municiju i eksploziv u Albaniju. Istraga u ovom slučaju vodi Tužilaštvo za teško krivično delo, dok je u toku rad na identifikaciji drugih osoba koje su umešane u ove kriminalne aktivnosti.

BONUS VIDEO:

TUŽNA POVORKA NA SEOSKOM GROBLJU U JABUKOVCU, BILE PRISUTNE I POLICIJSKE SNAGE: Raju i njegovu majku ispratili uz trubače, sestra i setričina biće sahranjene u Nemačkoj (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/GazetaExpress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.