KURTI RASPUŠTA SKUPŠTINU I ZAKAZUJE IZBORE: Odlučio i s kim će VLADATI kad POBEDI Tačija i HARADINAJA
Sprema za izbore: Aljbin Kurti, Foto: Fonet

definitivno

KURTI RASPUŠTA SKUPŠTINU I ZAKAZUJE IZBORE: Odlučio i s kim će VLADATI kad POBEDI Tačija i HARADINAJA

Sastanak lidera dve opozicione stranke održan je ranije danas u jednom prištinskom restoranu

Objavljeno:

Lider Samoopredelenja Aljbin Kurti objavio je danas da je tokom susreta sa liderom Demokratskog saveza Kosova (DSK) bilo reči o političkoj situaciji u zemlji, teškoj ekonomskoj situaciji, potrebi izlaska iz krize i stavljanja države na puteve razvoja.

"Naše dve parlamentarne grupe 22. avgusta biće u punom sastavu na sednici za raspuštanje Skupštine i otvaranja puta za nove demokratske izbore. Konstatovali smo da se sada građanima Kosova vraća nada u pravdu i napredak", objavio je Kurti na Fejsbuku.

Sastanak lidera dve opozicione stranke održan je ranije danas u jednom prištinskom restoranu iz kojeg su izašli na sporedni izlaz da bi izbegli novinare koji su ih čekali.

Sednica Skupštine Kosova na kojoj bi trebalo da se donese odluka o raspuštanju kosovskog parlamenta zakazana je za četvrtak, 22. avgust.

Prema do sada poznatim informacijama, potpise za održavanje vanredne sednice i raspuštanje parlamenta su do sada dale sve stranke sem Demokratske partije Kosova (DPK) i nekoliko manjinskih parlamentarnih grupa.

Šef poslaničke grupe DPK Memlji Krasnići je medijima izjavio da će oni potpise i predlog odluke o raspuštanju parlamenta dostaviti tokom dana.

BONUS VIDEO:

KAKVO SPEKTAKULARNO BEŽANJE IZ ZATVORA! Ovaj čovek je smislio nešto neviđeno, ni u filmovima ovo nismo videli! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.