ALBANCI SE PLAŠE OVIH ŽENA RAMUŠA HARADINAJA! Ubijale su Srbe na KOŠARAMA i vadile im organe u ŽUTOJ KUĆI!
Ramuš Haradinaj i njegove žene iz UČK, Foto: Fejsbuk

STRAH I TREPET!

ALBANCI SE PLAŠE OVIH ŽENA RAMUŠA HARADINAJA! Ubijale su Srbe na KOŠARAMA i vadile im organe u ŽUTOJ KUĆI!

Evo ko su one

Objavljeno: 14:47h

Premijer tzv. Republike Kosovo Ramuš Haradinaj ne haje za optužnicu koja se protiv njega ponovo pokrenula za zločine nad Srbima, već srpskom stanovništvu dodatno sipa so na ranu jer se okružio dokazanim zločincima iz OVK!

Naime Ramuš Haradinaj je za svoje savetnic i žene u koje ima najviše poverenja imenovao Time Kadrijaj i Ilirianu H. Hasaj s kojima je zajedno učestvovao u borbi protiv Srba 1999. godine.

Ove dve žene su takođe bile borci OVK, a čak su učestvovale i u napadu na Vojsku Jugoslavije na Košarama.

Bivša pripadnica tzv. Oslobodilačke Vojske Kosova Time Kadrijaj, poslanica je Alijanse za budućnost Kosova, a pozvana je u Specijalni sud u Hagu, što je i sama potvrdila.

Kako je navela, u četvrtak su je kontaktirali iz Specijalnog suda, što je potvrdila uz objavljenu fotografiju na Fejsbuku, na kojoj se nalazi sa Ramušem Haradinajem, iz vremena dok su oboje nosili uniforme terorističke Oslobodilačke Vojske Kosova.

Ona je operisala u vojnim bolnicama, najviše u operativnoj zoni Dukađin, kojom je komandovao Haradinaj i gde je bilo najviše zločina. U izveštaju koji je Umnik radio 2003, pripadnici OVK iz ove zone označeni su kao direktni učesnici u trgovini organima i glavni ljudi za prebacivanje žrtava sa tzv. Kosova u Albaniju.

Mada je njena specijalnost ginekologija, Time Kadrijaj je tokom rata u zoni Dukađin radila sve što joj je Haradinaj naređivao i direktno učestvovala u zločinima, prenose mediji na osnovu izjava svedoka.

Ona je tokom rata na KiM pomagala i ranjenim pripadnicima terorističke OVK, a koliko je bila aktivna svedoče dokumenta i fotografije koje su objavili prištinski mediji, a koje možete pogledati OVDE.

Specijalno tužilaštvo za ratne zločine na tzv. Kosovu, od novembra prošle godine do danas, ispitalo je više stotina osoba, a Kadrijaj je posle Raimonde Reci, druga žena koja je pozvana na ispitivanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.