HARADINAJ U HAGU UŽIVA U LUKSUZU! Procurilo kako je Ramuš otišao u sud, odleteo avionom najbogatijeg Albanca
Ramuš Haradinaj, Foto: Tviter

BAHATO

HARADINAJ U HAGU UŽIVA U LUKSUZU! Procurilo kako je Ramuš otišao u sud, odleteo avionom najbogatijeg Albanca

Radi se o avionu tipa Čelendžer CL 604 koji se procenjuje na oko 10 miliona evra

Objavljeno:

Sada već bivši premijer tzv Republike Kosovo Ramuš Haradinaj doputovao je u Hag gde će kao osumnjičeni za ratne zločine odgovarati za zlodela koja je njegova jedinica UČK radila na Kosovu i kako je ubijala Srbe i nealbansko stanovništvo!

Ipak sam odlazak Haradinaj u Hag odigrao se pod velom misterije. Let je kasnio, nikako nije mogao da poleti, a nakon višesatnog kašnjenja konačno je poleteo.

Mediji su iz minuta u minut pratili avion u kome su tvrdili da je bio Ramuš Haradinaj.

Ipak, istina je drugačija. Haradinaj jeste otišao u Hag, ali privatnim avionom najbogatijeg Albanca i ministra spoljnih poslova tzv. Republike Kosovo Bedžeta Pacolija.

foto: Printscreen

Radi se o avionu tipa Čelendžer CL 604 koji se procenjuje na oko 10 miliona evra.

Da je Haradinaj otišao u Hag kao na luksuzno letovalište govori i činjenica da je odseo u najskupljem i najluksuznijem hotelu, čiji će boravak, kako saznaje naš portal ponovo platiti Pacoli.

- Haradinaj je odseo u najluksuznijem hotelu u Hagu, a prevoz, smeštaj i sve troškove pokriva niko drugi nego Pacoli. Albanci su se tako ponovo ujedinili što nikoga ne čudi - kaže nam naš izvor.

foto: Printscreen

Podsetimo, Haradinaj će pred specijlnim tužiocem biti saslušan kao osumnjičen za ratne zločine na teritoiji Kosova i Metohije tokom ratnih konflikta krajem devedesetih godina.

Ramuš Haradinaj je u petak podneo ostavku na mesto premijera upravo zbog saslušanja pred Specijalnim sudom, a još se ne zna da li će biti izbora na Kosovu ili će neko drugi dobiti mandat od Hašima Tačija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.