BRAT POZNATE PEVAČICE PRETUČEN NA AUTOKOMANDI: Udarali ga GVOZDENOM ŠIPKOM!
Korab Mustafa, Foto: Printscreen / Facebook

INCIDENT U SKOPLJU

BRAT POZNATE PEVAČICE PRETUČEN NA AUTOKOMANDI: Udarali ga GVOZDENOM ŠIPKOM!

Pored toga što su ga napali gvozdenom šipkom, napadači su prema njegovim rečima pretili da će optužiti Albance da su ih ubili

Objavljeno: 20.07.2019. 16:52h
  • 13

Korab Mustafa, brat poznate pevačice Mimoze Mustafe, danas oko 12 sati napadnut je od strane nepoznate osobe u ulici Autokomanda, iza autobuske stanice u Skoplju.

Mustafa je u izjavi za portal Telegrafi rekao da je u Severnu Makedoniju otišao da traži posao, kad su mu u ulici Autokomanda 3-4 nepoznata lica prišla i fizički nasrnula na njega.

Pored toga što su ga napali gvozdenom šipkom, oni su pretili da će "pobiti Albance".

Otišao sam da tražim posao jer mi je rečeno da tamo rade Albanci. Bilo je 3-4 odrasle osobe starije od mene. Imam 30 godina. Na srpskom, jedan je rekao: 'Hej momče, stani malo', a ja sam još na srpskom rekao: 'Oprosti mi, možeš li mi reći ko si - objašnjava Mustafa.

 U tom trenutku mu je navodno lupio šamar.

Rekao sam da me puste da idem jer sam ovde da podnesem molbu za posao. Drugi mi se približio uhvatio me za vrat i krenuo da mi preti. Jedan od njih je izvadio neku vrstu štapa (gumeni štap) i  kada me je udario, pao sam na zemlju" , dodao je on. 

"Krenuli su ka meni, govoreći: 'Zapamtite da Albanci nikada ne hodaju po Makedoniji,' i rekli su da su svi Albanci mrtvi '", objasnio je Mustafa.

Posle ovog napada, Mustafa je rekao da se ne usuđuje da slučaj prijavi policiji u severnoj Makedoniji.

"Zaustavio sam se. Pogledao sam, bio sam tamo. Zvao sam prijatelja, on je došao i odveo me. Na granici ni pasoš nisu tražili od mene. Morao sam da ostanem u tržnom centru ... Nisam se usudio da prijavim slučaj makedonskoj policiji, jer mi je jedan od obezbeđenja tržnog centra rekao da ako prijavite slučaj makedonskoj policiji, mogu me uhapsiti na granici", rekao je on.

Mustafa je takođe naglasio da niko nikada u porodici nije imao problema koji bi doveli do nasilja i da ne znaju razlog za taj napad u Makedoniji.

 

(Espreso.rs / telegrafi.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media