ALBANCI PROKLINJU GOSPODARA KOSOVA! Veselji je baš PONIZIO borce UČK i zbog toga ga u Prištini mrze
Kadri Veselji, Foto: Fejsbuk

ŠTA MU BI?

ALBANCI PROKLINJU GOSPODARA KOSOVA! Veselji je baš PONIZIO borce UČK i zbog toga ga u Prištini mrze

Ovo niko nije očekivao...

Objavljeno:

Predsednik Skupštine, Kadri Veselji, objavio je da je podneo zahtev za osnivanje parlamentarne istražne komisije, koja će istražiti naduvane liste veterana Oslobodilačke vojske Kosova.

Veselji je na svojoj Fejsbuk stranici napisao da niko neće biti iznad zakona i da će, kako je obećao, biti beskompromisan u borbi protiv korupcije, nepotizma i zloupotrebe vlasti.

„Oslobodilačka vojska Kosova je prevelika da bi je neko zloupotrebljavao. Vojnici OVK nisu se borili za sebe, nego da Kosovo pobedi, kako bi njegovi građani stekli slobodu i perspektivu. Prevaranti koji su naduvali liste veterana vređaju ime OVK i zloupotrebljavaju novac naših građana. Ovo će se završiti. Kao što sam obećao, napravićemo beskompromisnu ​​borbu protiv korupcije, nepotizma i zloupotrebe vlasti. Stoga sam već podneo zahtev za uspostavljanje parlamentarne istražne komisije, koja će istražiti pitanje naduvanih lista veterana i očistiti ih. Niko neće biti iznad zakona“, napisao je Veselji.

Na spisku potpisnika zahteva za istražnu komisiju, osim Kadrija Veselija je još 7 poslanika Demokratske partije Kosova (PDK) koji su takođe bili deo Oslobodilačke vojske Kosova. To su: Fadilj Beka, Bekim Hadžiu, Fatmir Dželjilji, Hajdar Beka, Džavit Haljiti, Eljmi Rečica i Rafet Rama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.