TAČI NUDI VUČIĆU 10 OPŠTINA NA KOSOVU, HARADINAJ PRIČA O NEDELJIVOSTI: Šta se stvarno DEŠAVA U JUŽNOJ POKRAJINI?
Bomba koja otkucava, Foto: Prentscren

lud zbunjenog

TAČI NUDI VUČIĆU 10 OPŠTINA NA KOSOVU, HARADINAJ PRIČA O NEDELJIVOSTI: Šta se stvarno DEŠAVA U JUŽNOJ POKRAJINI?

Danas su predstavnici Samoopredeljenja na konferenciji za novinare rekli da se pripremaju tajni planovi i da Tači planira podelu Kosova kroz pregovore sa Vučićem

Objavljeno:

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj ponovio je danas da neće biti podele Kosova i da će suverenitet i integritet Kosova braniti po svaku cenu.

"Poštovani građani Kosova, mi smo zajedno i jaki smo. Niko nas neće deliti. Suverenitet, integritet i nepovredivost Kosova branićemo po svaku cenu", poručio je kosovski premijer u kratkoj poruci na Fejsbuku.

Kosovski mediji pišu da se predsednik Kosova Hašim Tači još nije odrekao svoje ideje o razgraničenju i korekciji granica kao dela sporazuma o normalizaciji odnosa sa Srbijom.

Istovremeno, danas su predstavnici Samoopredeljenja na konferenciji za novinare rekli da se pripremaju tajni planovi i da Tači planira podelu Kosova kroz pregovore sa Vučićem.

U prištinskim medijima su se pojavili i snimci u kojima premijer Severne Makedonije, Zoran Zaev kaže da će, uz Tačijeve i Vučićeve planove za teritorijalnu razmenu, Kosovo dati deset opština Srbiji i da je to prema njegovom mišljenju "bomba koja otkucava".

BONUS VIDEO:

ČUKANJE U STARINE NOVAKA: Sudar autobusa i automobila napravio manju gužvu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.