NA KOSOVU SVE ZATVORENO, PRIŠTINA BESNA! Srbi su PRESTALI DA RADE! SPREMA SE NOVI HAOS!?
Kosovska Mitrovica, Foto: Beta / Saša Đorđević

OTPOR

NA KOSOVU SVE ZATVORENO, PRIŠTINA BESNA! Srbi su PRESTALI DA RADE! SPREMA SE NOVI HAOS!?

"Privrednici nisu bili u mogućnosti više da rade i odlučili su da zatvore svoje radnje ovde na Severu", rekao je Petrović...

Objavljeno: 01.07.2019. 21:41h
  • 45

Sve srpske radnje na Severu Kosova su zatvorene, a tako će ostati do daljnjeg, potvrdio je danas predsednik Udruženja privrednika sa Severa Kosova Radoš Petrović.

Sve radnje su zatvorene, od prehrambenih prodavnica kojima su se priključili svi drugi butici, ugostiteljski objekti, čak i taksisti su obustavili rad, a ne rade ni pekare ni benzinske stanice, ništa ne radi, rekao je Petrovićon i dodao da su se privrednici na ovaj potez odlučili zbog toga što su onemogućenio da rade nakon uvođenja taksi.

On je rekao da su privrednici trpeli veliki pritisak od strane kosovskih službi, policije, inspektorata i drugih.

"Privrednici nisu bili u mogućnosti više da rade i odlučili su da zatvore svoje radnje ovde na Severu", rekao je Petrović.

Na pitanje koliko ovakvo stanje može da traje odgovorio je da ne zna.

"Uputili smo apel međunarodnoj zajednici da što pre odreaguje da se takse uklone i da bismo mogli normalno da poslujemo i da nastavimo normalan život ovde na Severu", rekao je Petrović.

Upitan da li će radnje biti zatvoreni do ukidanja taksi, Petrović je odgovorio da će biti zatvorene do daljnjeg.

"Mi ćemo već od danas imati svakodnevne sastanke na kojima ćemo odlučivati u zavisnosti od situacije na terenu", objasnio je.

BONUS VIDEO:

TRI RAKUNA SE OTIMAJU O LUBENICU! Sa takvom slašću je uzimaju u šape i grickaju, da su se na kraju popeli na sto dok nisu slistili ceo tanjir! (VIDEO)

(Espreso.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media