GOSPODAR KOSOVA UBIJA PO KOSOVU, ALBANCI GA SE PLAŠE I NIKO MU NIŠTA NE MOŽE! Ovo su PODACI iz DOSIJEA Veseljija
Kadri Veselji na Kosovu, Foto: Fejsbuk

STRAH I TREPET

GOSPODAR KOSOVA UBIJA PO KOSOVU, ALBANCI GA SE PLAŠE I NIKO MU NIŠTA NE MOŽE! Ovo su PODACI iz DOSIJEA Veseljija

Ima i radi sve što poželi...

Objavljeno:

Predsednik Skupštine tzv Republike Kosovo Kadri Veselji opravdava naziv koji su mu dali, a on glasi Gospodar Kosova. Prema pisanju prištinskih medija on je jedan od vođa najveće kriminalne grupe koja trenutno vedi i oblači srpskom pokrajinom.

Fatmir Bajraj, aktivista DSK optužio je Veseljija da stoji iza političkih ubistava na Kosovu toko, ali i posle rata. Ove reči daleko su odjeknule na Zapadu, a onda je raskrinkana i njegova ekipa.

Kako navode mediji najbliži saradnici u svemu Kadrija Veseljija su Muhamet Kosova, Feti Bakali, Demir Bitići i Džavit Haljiti.

Haljiti je važio za sivu eminenciju zločinačke UČK, a još jedan od uticajnih saradnika Veseljija je i Redžep Seljimi, za kog se sumnja da je organizovao brojne likvidacije na Kosovu 1999. i 2000.

Kako pišu mediji postoje osnovane sumnje da je Kadrijeva banda odgovorna za ubistva Iljira Konjuševicija, Ahmeta Krasnićija, Behadina Alacina, Ekrema Redžu i mnoge druge Albance.

foto: Fejsbuk

Veselji je za kratko vreme postao jedan od najmoćnijih, ali i najbogatijih ljudi na Kosovu. Njegov uticaj dovoljno pokazuje da je primljen u Beloj Kući na veoma visokom nivou, te ga smatraju da je čovek sa jakim uticajem u Stejt departmentu.

Podsetimo "Koha Ditore" objavila je video snimak koji otkriva sumnje o umešanosti nekih osoba u krivična dela zelenaštvo, prinuda i obmana.

foto: Fejsbuk

Jedan od protagonista na snimku bio je i tog dana uhapšeni Rahim Hašimi kojeg je (tzv.) Kosovska policija uhapsila sa još četiri osobe među kojima su: Ismet Osmani, Iljir Bojku, Adil Tači i Mentor Mačani. Ova lica sumnjiče se da su ilegalno prisvojili imovinu procenjenu na preko 2,5 miliona evra.

1 / 4 Foto: Fejsbuk

Četvorici uhapšenih određen je pritvor od mesec dana, a Rahim Hašimi, peti u grupi, je kasnije oslobođen. Objavljeni snimak je navodno nastao 2012. godine, a u jednom njegovom delu se pominje ime sadašnjeg predsednika PDK, Kadrija Veselija, preneli su mediji.

Potom je "Koha" preksinoć objavila još jedan snimak u kom privatni investitor tvrdi da je dao 200.000 evra Kadriju Veseljiju za dozvolu za izgradnu privatne klinike u prostorijama prištinskog KBC i još 50.000 jednoj drugoj osobi čije ime nije moguće razaznati. On na video snimku razgovara sa osobom koja je posrednik između investitiora i Rahima Hašimija koji treba da mu pomogne pri dobijanju sve potrebne dokumentacije.

Prema pisanju medija Gospodar Kosova se pita za sve i strah i trepet je na Kosovu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.