VLJORA ČITAKU JE LEZBEJKA?! Kukala na srpske medije, a onda je usledilo ŠOK PRIZNANJE!
Vljora Čitaku, Foto: Fejsbuk

GEJ JE OK

VLJORA ČITAKU JE LEZBEJKA?! Kukala na srpske medije, a onda je usledilo ŠOK PRIZNANJE!

Lučić je gostujući u emisiji otkrio odakle Vljori tako dobre veze u Stejt departmentu

Objavljeno:

Ambasadorka tzv. Kosova u SAD Vljora Čitaku oglasila se nakon što je pisac Dejan Lučić u emisiji na TV Hepi otkrio najstrože čuvanu tajnu albanske političarke, prenose beogradski mediji.

Lučić je gostujući u emisiji otkrio odakle Vljori tako dobre veze u Stejt departmentu.

- Vljora Čitaku vedri i oblači. Ja sam istraživao odakle njoj tako dobre veze u Stejt departmentu. Kažu mi da je ona lezbejka po zadatku i da je u vezi s Medlin Olbrajt - rekao je Lučić.

Izgleda se Vljora nije mnogo potresla nakon ove izjave.

- Već neko vreme, neki mediji u Srbiji pišu na najprljaviji i najagresivniji način o meni. Skoro svake nedelje izmišljaju priču niskog profila o meni. Sa svakim koga upoznam pišu da sam u intimnoj vezi. Znam svrhu. Oni znaju da ih niko u Americi ne shvata ozbiljno. Ali oni se barem nadaju da će ovakvom prljavom strategijom otežati meni posao. Žalim zbog vas - napisala je Čitaku na Fejsbuku.

Izgleda da joj ovo pravdanje nije bilo dovoljno, pa je nedugo zatim na Fejsbuku postavila fotografiju vanzemaljca želeći da sve "okrene na šalu":

- Specijalna najava za sve srpske tabloide koji su me trolovali poslednjih par godina. Ja nisam čovek. Ja sam vanzemaljac. I znate šta je moja misija... - napisala je Čitaku.

BONUS VIDEO:

VELIKA BELA AJKULA MU ULETELA RONIOCU U KAVEZ DOK JU JE SNIMAO! Osim straha u kostima, nikakve druge posledice nije imao (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.