NAJVEĆI NEPRIJATELJ SRBA NA UDARU ALBANACA: Otkriveno KOLIKO PARA imaju on i žena!
Plivaju u lovi: Bračni par Kurti, Foto: Printscreen

ima se, može se

NAJVEĆI NEPRIJATELJ SRBA NA UDARU ALBANACA: Otkriveno KOLIKO PARA imaju on i žena!

Prištinski mediji pretpostavljaju da su Kurti i njegova supruga novac potrošili na kupovinu stana u Norveško

Objavljeno: 16:03h

Poslednjih meseci u Prištini se mnogo pričalo o imovini supruge prvog čoveka Samoopredeljenja Aljbina Kurtija, Norvežanki Riti Augestad Knudsen, čija primanja su iznad svih standarda južne srpske pokrajine.

U izveštaju o imovini za prošlu godinu Kurti je prijavio da ima 85. 000 evra u gotovini u banci DNP. Zbog ovoga ga je često proziva predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji, tražeći da objasni poreklo novca, piše Lajmi.

Ali Kurti i njegova supruga su ove godine potrošili više od 75.000 eura. U ovogodišnjoj izjavi, Kurtijeva žena je prijavila samo 10.000 eura na svom računu u istoj banci.

foto: Printscreen

Ovogodišnja prijava imovine otkriva da je bračni par Kurti u međuvremenu potrošio 75.000 evra, s obzirom da su prijavili da na računu u banci imaju "svega" 10.000 evra.

Prištinski mediji pretpostavljaju da su Kurti i njegova supruga novac potrošili na kupovinu stana u Norveškoj, o čemu govori i prijavljen stan od 400.000 evra kjeg nema u prošlogodišnjoj prijavi.

foto: Printscreen

Pored toga, Kurti godišnje zarađuje 19 hiljada evra, a njegova supruga - 42 hiljade.

BONUS VIDEO:

BEOGRAD SLAVI SPASOVDAN: Liturgijom počelo obeležavanje gradske slave, krenula litija! Na čelu joj je jerusalimski krst (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Lajmi)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.