VLORA NAČISTO PROLUPALA: Zbog patrijarha i Asada izrekla neverovatne gluposti! (FOTO)
Vlora Čitaku, Foto: AP

ne smiruju se

VLORA NAČISTO PROLUPALA: Zbog patrijarha i Asada izrekla neverovatne gluposti! (FOTO)

Šta drugo reći osim da je za pohvalu što albanski lideri imaju vremena da prate međunarodne posete poglavara SPC

Objavljeno:

Patrijarh Irinej je posetio bratski i mučenički sirijski narod, a njegova jučerašnja poseta predsedniku Bašaru al Asadu ne prestaje da nervira zapadne satrapije poput takozvanog Kosova.

Prvi je reagovao ministar spoljnih poslova lažne države Bedžet Pacoli, koji je u besu i nemoći izlio sve svoje frustracije na svom tviter nalogu.

On je napisao da je Asad u goste primio patrijarha koji vodi crkvu čiji su zvaničnici devedesetih blagosiljali ratne zločince i koja drži srpsko društvo u "paralelnom svetu".

Treba da poseti Račak, Izbicu i Krušu i susretne se sa preživelima. Sram ga bilo!", napisao je Pacoli.

Odmah za njim se oglasila i Vlora Čitaku, ambasadorka takozvanog Kosova u Vašingtonu. Njeni stavovi su naravno isti kao i stavovi američkog šerifskog establišmenta kome služi, pa je i ona "zgađena" sastankom poglavara crkve jedne nezavisne države i predsednika druge nezavisne države. Dve države čija je nezavisnost tako dugo trn u oku Amerikancima.

Bašar al Asad je primio u posetu patrijarha Irineja, poglavara Srpske pravoslavne crkve. Pokušajte to da zamislite" napisala je Vlora na svom fejsbuk nalogu.

Šta drugo reći osim da je za pohvalu što albanski lideri imaju vremena da prate međunarodne posete poglavara SPC. Verovatno u svojoj bezgraničnoj paranoji vide neku veliku pravoslavnu zaveru predsednika Asada i patrijarha Irineja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.