JANŠA JE MUSLIMANSKI DOKTOR, PODRŽAVA ZLOČINCE IZ OVK: Slovenci NAJSTRAŠNIJE izvređali svog LIDERA
Jnša prima diplomu u Prištini, Foto: Printscreen

bura u susedstvu

JANŠA JE MUSLIMANSKI DOKTOR, PODRŽAVA ZLOČINCE IZ OVK: Slovenci NAJSTRAŠNIJE izvređali svog LIDERA

Pre četiri godine postao je počasni doktor privatnog prištinskog univerziteta Universum koledž

Objavljeno:

Janez Janša, lider Slovenačke demokratske stranke, ostvario je sajajn rezultat na izborima za Evropski parlament, ali mnogi Slovenci nisu zadovoljni ovakvih ishodom.

Janšina stranka najviše poena kod glasača je pobrala antimigranstkim stavovima, a sam Janša je izjavio kako želi da Slovenija „postane zemlja koja će na prvo mesto staviti blagostanje i sigurnost Slovenaca".

foto: Printscreen

Neki od njegovih protivnika podsetili su putem društvenih mreža da je Janša pre četiri godine postao počasni doktor privatnog prištinskog univerziteta Universum koledž, a diplomu mu je predao tadašnji ministar za obrazovanje, nauku i tehnologiju Arsim Bajrami. Inače, počasni doktorat Janši je dodeljen zbog "doprinisa u demokratskom razvoju Slovenije i bivše Jugoslavije".

Dobar deo Slovenaca mu nije ovo zaboravio, pa su komentarisali kako je postao "muslimanski doktor", te kako podržava kriminalce s Kosova koji su klali i ubijali Srbe pod zastavom OVK i velike Albanije.

foto: Printscreen

- Kosovo je po nalogu Amerikanaca postalo leglo islamskih terorista, a Janša ne može bez Prištine - napisao je jedan Slovenac na Tviteru uz fotografiju zločinaca iz redova OVK.

BONUS VIDEO:

VODENA STIHIJA ODNELA MOST U GRUŽANSKOM KRAJU: Vatrogasci evakuišu porodice, crkvena zvona upozoravaju na opasnost! U opštini Knić proglašeno VANREDNO STANJE (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.