VUČIĆ OTKRIVA ŠTA JE JUČE BIO PRAVI CILJ ALBANACA: Tvrdi da će uhapsiti ŽELJKA BOJIĆA! Ko je ovaj čovek? (FOTO)
Aleksandar Vučić i Željko Bojić, Foto: Printscreen

JOŠ GORI SCENARIO

VUČIĆ OTKRIVA ŠTA JE JUČE BIO PRAVI CILJ ALBANACA: Tvrdi da će uhapsiti ŽELJKA BOJIĆA! Ko je ovaj čovek? (FOTO)

Onim što su juče uradili oni primoravaju srpske policajce na Severu da budu gori Albanci od Albanaca

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je bojazan, povodom jučerašnjih zbivanja na Kosovu i Metohiji, za ono što će tek doći, te poručio da Srbija neće dozvoliti iživljavanje nad srpskim stanovništvom i najavio dalja ulaganja u Vojsku Srbije.

- Ako neko misli da može da se iživljava nad našim stanovništvom i da to može da ponavlja, a onda da bude 'puj pike ne važi' i da za to traži sumnjiva objašnjenja - to neće moći, poručio je on.

A zatim je dodao kako smatra je da je krajnji cilj Albanaca da uhapse komadanta Bojića.

foto: Printscreen/Youtube/RTV PULS

„Onim što su juče uradili oni primoravaju srpske policajce na Severu da budu gori Albanci od Albanaca što oni neće da budu, s konačnim ciljem da uhapse komandanta Bojića, evo da vam odmah kažem“, upravo je saopštio predsednik Srbije, Aleksandar Vućić u obilasku internata Vojne gimnazije.

Upitan koliko je zabrinut za vojnike zbog jučerašnjih događanja na Kosmetu Vučić je ukazao da država u vojnike ulaže ogroman novac za njihovo školovanje, i da ljudi koji se za takav posao opredeljuju znaju da se ne kandiduju za manekene.

U vezi jučerašnje situacije na Kim izrazio je nezadovoljstvo reakcijom NATO, koji je, prema njegovim rečima izneo laži, a kritikovao je i EU, čiji se predstavnici javljaju samo onda kada prođe kritično stanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.