TAKO JOJ I TREBA: Albanka koja je pokušala da lažnom slikom optuži SRBE ZA SILOVANJE ŽENA sad je GADNOM PROBLEMU
Neće se više smejati: Fljora Brovina, Foto: Printscreen Youtube / Kohavision - KTV

pa ti vidi!

TAKO JOJ I TREBA: Albanka koja je pokušala da lažnom slikom optuži SRBE ZA SILOVANJE ŽENA sad je GADNOM PROBLEMU

Nije precizirao da li je saslušanje Brovine završeno ili će biti nastavljeno

Objavljeno: 17.05.2019. 15:39h
  • 1

Fljora Brovina, poslanica DPK, Kadrija Veseljija, izašla je iz zgrade Kosovske policije nakon dvosatnog saslušanja u vezi sa fotografijama koje je pokazala u parlamentu, tvrdeći da su dokaz navodnog silovanja pripadnika srpskih snaga jedne Albanke tokom proteklih sukoba na KiM, prenela je prištinska Gazeta Expres.

Brovina je, kako se navodi, iz Kosovske policije izašla na način na koji je ušla, tajno i daleko od medija. Portparol specijalnog tužilaštva Ekrem Ljutfiu, najavio je da će ubrzo uslediti saopštenje o saslušanju Brovine.

foto: Prentscren

"Ono što mogu sada da kažem je da će uslediti saopštenje za medije", rekao je LJutfiu za Expres.

Ljutfiju, kako se navodi, nije precizirao da li je saslušanje Brovine završeno ili će biti nastavljeno. Fljora Brovina iz Veseljijeve DPK je sinoć u kosovskom parlamentu, tokom rasprave o osnivanju međunarodnog tribunala za zločine koje su navodno počinili Srbi, objavila fotografije koje prikazuje silovanje jedne Albanke tokom poslednjh sukoba na KiM.

Prema njenim rečima, na fotografiji su navodno neki pripadnici srpskih snaga koji su Albanku s Kosova silovalii naočigled članova njene porodice. Expres piše da se sve pretvorilo u skandal kada je ustanovljeno da je fotografija koju je Brovina predstavila pronađena na nekoliko pornografskih sajtova.

Ovaj medij navodi i da su u ceo slučaj uključeni i kosovski bezbednosni organi kako bi se otkrilo poreklo fotografija koje je Brovina pokazala u parlamentu. Navodi se, takođe, da se su se nizom izjava predsednik parlamenta Kadri Veselji i njegova DPK distancirali od Brovine, istakavši da je reč o individualnoj akciji.

BONUS VIDEO:

Espreso Anketa - Abortus

(Espreso.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media