RITA ORA PAZARILA NEKRETNINU U SRBIJI OD SKORO 2 MILIONA EVRA: Ovakav LUKSUZ ima samo na filmovima! (FOTO)
Rita Ora je dobrano unovčila svoj talenat, Foto: EPA/ Adam Yip

BAŠ SE OTVORILA

RITA ORA PAZARILA NEKRETNINU U SRBIJI OD SKORO 2 MILIONA EVRA: Ovakav LUKSUZ ima samo na filmovima! (FOTO)

Fotografijom prekrasne vile na Instagramu se pohvalila Ritina majka Vera

Objavljeno: 13:08h

Rita Sahatçiu (28), poznatija kao Rita Ora, jedna je od najvećih zvezda u Velikoj Britaniji, a za planetarni uspeh ove pevačice i glumice najzaslužniji su njeni roditelji - Besnik i Vera.

- Rita im je večno zahvalna jer su joj dali šansu za bolji život... Pobegli su s rodnog Kosova za vreme političkog ustanka i ćerka sad kad je na vrhuncu slave želi da im se oduži na najbolji mogući način - rekao je izvor blizak porodici Sahatçiu.

A upravo je to popularna pevačica sad i uradila - naime, roditeljima je kupila luksuznu kuću u Prištini, za koju je, prenosi Daily Mail, izdvojila oko 1.5 miliona funti.

Fotografijom prekrasne vile na Instagramu se pohvalila Ritina majka Vera.

- Dom je tamo gde je srce. Iako živimo u Londonu, suprugu, meni i deci neizmerno je važno da možemo da posetimo naš rodni grad, Prištinu - napisala je Vera na društvenoj mreži.

Pevačica Ora roditeljima je još 2014. godine prepustila i svoju kuću sa šest soba u severnom Londonu.

- Meni ionako nije potrebna. Stalno putujem i zapravo nikad nisam kod kuće - rekla je tad velikodušna Rita, koja ima i stariju sestru Elenu i mlađeg brata Dona.

Pevačica je svojevremeno izjavila kako je sa sestrom i bratom, kad je njena porodica tek došla u Veliku Britaniju, delila skučenu sobicu, a roditelji su joj jedva spajali kraj s krajem.

Love x

A post shared by Vera Ora (@veraora) on

Otac Besnik nakon višegodišnje štednje uspeo je da kupi pab, u kojem je Rita imala prve javne nastupe, a majka Vera danju je studirala medicinu, dok je uveče konobarisala.

Kad je pevačici bilo 15 godina, njenoj mami dijagnostikovali su rak dojke - Rita je tad prekinula školovanje kako bi bila uz nju.

- Njena borbenost i hrabrost moja su najveća inspiracija. Blagoslovena sam što je imam - izjavila je svojevremeno slavna pevačica.

Bonus video

MI SMO KUPILI VELIKU KUĆU DA BISMO SVI ŽIVELI ZAJEDNO, A STEFAN ODJEDNOM ŽELI SVOJ LIČNI ŽIVOT: Lepa Brena sa setom u glasu o raspadu porodice Živojinovića!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.