UZVRATIĆEMO ISTOM MEROM I NA NAŠIM GRANIČNIM PRELAZIMA! Haradinaj upustio STRAŠNE pretnje SRBIJI zbog OVOGA
Ko šta radi on preti: Ramuš Haradinaj, Foto: Printscreen

nastavlja po starom

UZVRATIĆEMO ISTOM MEROM I NA NAŠIM GRANIČNIM PRELAZIMA! Haradinaj upustio STRAŠNE pretnje SRBIJI zbog OVOGA

I mi ćemo koristiti istu praksu i zaustavićemo ih

Objavljeno: 26.04.2019. 14:16h
  • 19

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj najavio je mogućnost zadržavanja i policijskog ispitivanja zvaničnika Vlade Srbije koji dolaze na Kosovo.

 

Haradinaj je rekao da se radi o recipročnim merama na zaustavljanje i ispitivanje zvaničnika kosovske vlade srpske nacionalnosti od strane srpskih organa bezbednosti na administrativnim prelazima.

"Ne prejudiciram koje će mere da budu, ali mi nećemo moći da prećutimo činjenicu da se zvaničnici naše vlade, u ovom slučaju kosovski Srbi, loše tretiraju na granici od organa Srbije. I mi ćemo koristiti istu praksu i zaustavićemo ih, da ih držimo satima, da pošaljemo obaveštajnu službu, policiju. Ako žele takve međusudske odnose... ", rekao je Haradinaj na konferenciji za medije u Prištini nakon sednice vlade, prenosi RTS.

Samostalna liberalna stranka saopštila je da je juče njen predstavnik Srđan Jovanović, inače Haradinajev savetnik, nekoliko sati zadržan na administrativnom prelazu "Bela zemlja", od strane pripadnika MUP-a Srbije i ispitan od strane pripadnika Bezbednosno informativne agencije.


BONUS VIDEO:

ZAHVALJUJUĆI OVOM HLEBU SRPSKA NACIJA JE PREŽIVELA: Napravili smo i jeli TAIN, tajno oružje naše vojske! (VIDEO)

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media