NEĆU DA SE UMILJAVAM PRIŠTINI, NEKA UKINU TAKSE! Vučić o pritiscima koje SRBIJA TRPI
Vučić o pritiscima koje SRBIJA TRPI, Foto: Espreso

najveći skup ikada

NEĆU DA SE UMILJAVAM PRIŠTINI, NEKA UKINU TAKSE! Vučić o pritiscima koje SRBIJA TRPI

On je poručio zemljama na Zapadu i Albancima i da je "samo jedna stvar skuplja od glave, a to je obraz" i da je to Srbiji najvažnije

Objavljeno:

Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu mnogi emisari iz sveta poručuju da učini nešto kako bi "umilio" Prištinu da ukine takse na srpsku robu, ali da je, bez obzira što neće biti lako izdržati pritiske, poruka Srbije da to neće učiniti.

"Treba da se ponašaju civilizovano, nije bilo normalno uvoditi takse takse ni u prošlim vekovima", rekao je Vučić u Beogradu na mitingu u kampanji Budućnost Srbije.

On je rekao da je Srbija želela kompromis ali da je Priština htela da je ponizi.

"Želimo da razgovaramo, ali neka niko ne pomisli da je to slabost, nećemo dozvoliti napade ili proterivanje Srba sa njihovih vekovnih ognjišta", rekao je Vučić navodeći da će Srbija pobediti čak i ako na to bude naterana.

On je poručio zemljama na Zapadu i Albancima i da je "samo jedna stvar skuplja od glave, a to je obraz" i da je to Srbiji najvažnije.

Prema njegovim rečima, na miting je došlo više od 7.000 ljudi sa Kosova, a da su mnogi na administrativnoj liniji zaustavljeni, i zahvalio im na takvoj podršci koja mu, kako je dodao, daje snagu u pregovorima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.