TRAMPOVA ODMAZDA, 100 ALBANSKIH VOĐA IDE U HAG! Haradinaj previše bahat, predsednik SAD udara gde najviše boli!
Šef Bele kuće pobesneo što Haradinaj ruši njegov plan o podeli, pa je aktivirao kaznene mere koje stupaju na snagu odmah, Foto: Printscreen / Youtube

ODMAZDA!

TRAMPOVA ODMAZDA, 100 ALBANSKIH VOĐA IDE U HAG! Haradinaj previše bahat, predsednik SAD udara gde najviše boli!

Šef Bele kuće pobesneo što Haradinaj ruši njegov plan o podeli, pa je aktivirao kaznene mere koje stupaju na snagu odmah

Objavljeno:

Američkog predsednika Donalda Trampa izdalo je strpljenje i naložio je odmazdu protiv prištinskih vlasti, a pre svega Ramuša Haradinaja, jer tvrdoglavim odbijanjem da ukinu takse na srpsku robu direktno ruše njegov plan o podeli Kosova, prenose beogradski mediji.

Za početak, tokom aprila će čak 100 nekadašnjih vođa terorističke OVK morati u Hag, gde će dati iskaze i dobiti status osumnjičenog ili svedoka. A mnogo će više, kažu dobro upućeni diplomatski izvori, biti ovih prvih...

Šta kažu diplomate?

Miniranje plana o podeli Kosova Tramp je doživeo kao direktan napad na njega s obzirom na to da ga sledeće godine očekuje odsudna predsednička trka. Nije velika tajna, a takvo upozorenje preneto je i Srbiji iz vrha Trampove administracije, da Albanci šuruju sa delovima CIA i takozvanm američkom dubokom državom, čiji je najveći cilj da se 2020. u Belu kuću useli novi stanar.

- Bahatost koju demonstrira Haradinaj nije slučajna. Tramp je to dugo trpeo, ali sada je kap prelila čašu. Udariće Haradinaja tamo gde najviše boli.

Specijalni sud za zločine OVK zvaničnom Vašingtonu poslužiće kao jako sredstvo odmazde, ali i poluga za disciplinovanje neposlušnik u Prištini. Za sada, pred sud pozivaju ljude koji su tokom rata bili u Haradinajevom okruženju, ali vrlo brzo na red bi mogli da dođu i njegov brat i on. O tome uveliko pišu albanski mediji.

- Dosta pripadnika OVK otići će u Hag u aprilu, radi se više od 100 pojedinaca - nedvosmisleno je poručio predsednik udruženja ratnih veterana Hisni Gucati, a odmah nakon toga je u Hag otputovao Bljerim Kuči, poslanik stranke Ramuša Haradinaja.

BONUS VIDEO:

PUKAO AKVARIJUM OD MILION LITARA! Voda poplavila čitav tržni centar! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.