ŽELE TOTALNU UNUTRAŠNJU NESTABNILNOST SRBIJE: Kontraobaveštajac upozorava na BRUTALAN PLAN za otimanje Kosova!
Gost današnjeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" bio je srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac Jugoslav Petrušić!, Foto: Printscreen / Youtube

stravičan plan!

ŽELE TOTALNU UNUTRAŠNJU NESTABNILNOST SRBIJE: Kontraobaveštajac upozorava na BRUTALAN PLAN za otimanje Kosova!

Gost današnjeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" bio je srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac Jugoslav Petrušić

Objavljeno:

Tema koja je bila u fokusu razgovora je pitanje Kosova i nestabilnosti Srbije. Zatim, pitanja kao što su, da li i kako Haradinaj utiče na Erdoganovo rušenje, kako piše Hepi.

- Najveći problem je, kad je god Milošević pregovarao o Kosovu, imao je unutrašnje probleme. Tehnika tkanja tepiha laži uvek je takva bila. Veći deo događaja koji se kod nas dešavaju moraju da se dese u momentu kad su kod nas potrebni najveći politički prelazi - rekao je Petrušić.

Pritisak prema Srbiji je na vrhuncu, od ekstremiste koji je ubijao po džamijama do presuda Radovanu Karadžiću, to je poruka Srbima i jedno i drugo.

- Veći deo događaja koji se kod nas dešavaju moraju da se dese u momentu kada su kod nas potrebni najveći politički prelazi i šta god vi kažete vi ćete biti osuđeni i dovedeni uz zid, da navodno je kriv neko u Srbiji za događaje koji treba da uslede. Pitanje Kosova ne može da se reši bez totalne unutrašnje nestabilnosti Srbije - istakao je Petrušić.

Na pitanje kakve to veze ima rušenje Erdogana sa Ramušem Haradinajem, Petrušić odgovara.

- Dok je god Erdogan na vlasti, Albanci neće dobiti svoju nezavisnost. Katolička struktura, odnosno struktura koja se nalazi u Americi, želi da islamizuje Tursku. Turska je danas jedna nacionalna struktura, oni su nacionalisti i ne žele da budu islamisti. Erdogan smeta svima jer je on i dalje brana islamu. Kakva god da je Turska, šta god da predstavlja. Turci su uvek bili nacionalisti, nikada nisu bili islamisti. Danas žele islamizacijom Turske, upravo da se šire dalje ka Balkanu - izjavio je Petrušić.

- Dvadeset godina me sude i dalje moje suđenje traje. I dalje se sprdaju s tim slučajem, jer mora da se završi forma Srebrenice, pa mora da počnu da se sude srpski oficiri. Muslimani nikada neće dobijati više od 6 godina, ali će reći sa kime su ratovali sa naše strane. Naša dokumenta su degradirana, ona jedino može da posluže da nas sude. Na naših milion dokumenta oni imaju deset dnevnika-rukopisa. Mi naša dokumenta dajemo da potkrepe njihove dnevnike-rukopisa - zaključio je Petrušić.

BONUS VIDEO:

PUKAO AKVARIJUM OD MILION LITARA! Voda poplavila čitav tržni centar! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.