NE ODUSTAJE OD OPTUŽBI DA SU SRBI SILOVALI ALBANKE NA KOSOVU! Žena pred kojom DRHTE Haradinaj i Tači ponovo udara
Ambasadorka takozvane Republike Kosovo u SAD Vlora Čitaku, Foto: Fejsbuk

ne smiruje se

NE ODUSTAJE OD OPTUŽBI DA SU SRBI SILOVALI ALBANKE NA KOSOVU! Žena pred kojom DRHTE Haradinaj i Tači ponovo udara

Šta je sledeće?

Objavljeno:

Ambasadorka takozvane Republike Kosovo u SAD Vlora Čitaku često provocira Srbe, a sada je na društvenoj mreži Twiter podelila tekst o životu Albanke koju su silovali Srbi.

Ona je prethodno provocirala Srbe lažnim podatkom da su 20.000 Albanki silovane tokom 1999. godine na Kosovu od strane Srba, a vrlo brzo se ta istina oktrila i verovali ili ne, radi se samo o 250 ljudi (žena i muškaraca).

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da je broj silovanih Albanaca tokom 1999. godine, a koji su se prijavili na Kosovu 250.

- Tačan broj je 250 ljudi, od onih 20.000 koje su spominalji Tači i Čitaku u Ujedinjenim nacijama - otkrio je Vučić u emisiji "Ćirilica" autora Milomira Marića.

Tako su i zvanično pale u vodu priče Hašima Tačija i Vlore Čitaku izrečene na sednici Saveta bezbednosti UN da je tokom 1999. godine ubijeno 15.000 albanskih civila i silovano 20.000 Albanki.

Flora se ne smiruje, pa je na društvenoj mreži Twiter šerovala tekst koji govori o životu Albanke koju su navodno silovali Srbi 1999. godine.

Naime, u tekstu se govori o Albanki koja prodaje mlečne proizvode u zanatskoj radnji a koja je navodno osmišljena tako da pomaže žrtvama silovanja od strane Srba. Prema priči, Albankama je pružena pirlika da na jednom mestu mogu prodavati svoje peoizvode i na taj način zaraditi za život i zaceliti rane, kako se navodi.

Na Twiteru su počeli da je prozivaju kako sev što objavi pomnoži sa 100:

Šta je sledeće što će Vlora uraditi kako bi Albance prikazala kao nevine?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.