NEMA STIDA! HARADINAJ SE ZAHVALIO NATO PAKTU ZA BOMBARDOVANJE SRBIJE: Narod Kosova će uvek biti zahvalan!
Haradinaj je Stoltenbergu pisao povodom obeležavanja 70. godišnjice postojanja Alijanse u kojem pominje i NATO agresiju na Srbiju 1999, za koju kaže da je imala cilj da odbrani Kosovo!, Foto: Fejsbuk / Ramush Haradinaj

MOŽE LI BEZOBRAZNIJE?

NEMA STIDA! HARADINAJ SE ZAHVALIO NATO PAKTU ZA BOMBARDOVANJE SRBIJE: Narod Kosova će uvek biti zahvalan!

Haradinaj je Stoltenbergu pisao povodom obeležavanja 70. godišnjice postojanja Alijanse u kojem pominje i NATO agresiju na Srbiju 1999, za koju kaže da je imala cilj da odbrani Kosovo

Objavljeno: 11:22h

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, saopštio je danas na Fejsbuku da je uputio pismo generalnom sekretaru NATO, Jensu Stoltenbergu kojem je poručio da će građani Kosova uvek biti zahvalni SAD i Alijansi.

Haradinaj je Stoltenbergu, kako navodi, pisao povodom obeležavanja 70. godišnjice postojanja Alijanse u kojem pominje i NATO agresiju na Srbiju 1999, za koju kaže da je imala cilj da odbrani Kosovo od, kako navodi, "genocida, ubistava i terora".

- Narod Kosova će uvek biti zahvalan državama članicama SAD i NATO-a - napisao je Haradinaj i dodaje da nakon dve decenije građani Kosova žive kao slobodni ljudi s evroatlantskom orijentacije i ciljem da se Priština pridruži ovom savezu.

- Pre dvadeset godina, NATO je branio prava naroda Kosova pred licem genocidne kampanje ubistava i terora. Narod Kosova će uvek biti zahvalan državama članicama SAD i NATO. Sada, posle dve decenije, kao slobodni građani sa prirodnom i stabilnom evroatlantskom orijentacijom, nameravamo da budemo deo NATO saveza i dajemo svoj puni doprinos zaštiti vrednosti i principa bezbednosti, slobode i demokratije - napisao je Haradinaj.

BONUS VIDEO:

GLEČER PUKAO, OGROMAN TALAS KRENUO KA TURISTIMA! Počeli panično da se spasavaju kako su znali! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.