Reper se razbesneo: Srbijo, zašto ćutiš dok ti Gračanica tone? Zar su Veljko i Maša bitniji?!

pogodio je mnoge

Reper se razbesneo: Srbijo, zašto ćutiš dok ti Gračanica tone? Zar su Veljko i Maša bitniji?!

Valjevska Gračanica tone u mulju, a mnogi ćute. Reper Nikola Stanoev, poznat i kao Uncle Džo, nije mogao. Svojim tekstom o srpskoj svetinji uzdrmao je internet
Objavljeno: 12:45h

Svojim statusom na Fejsbuku Uncle Džo je pogodio mnoge. Uništena Gračanica! Zadužbina Nemanjića nestala u poplavama, ikone u blatu Prenosimo ga u celosti: "Prosto je neverovatno kako nevladine organizacije uvek zaćute kad su u pitanju srpski interesi, koliko god da to zvuči užasno. Da li je moguće da smo tako olako dopustili da jedna svetinja bude brutalno udavljena, ne potopljena nego – udavljena! Zamislite situaciju u kojoj se potapa neka džamija u Srbiji, svetinja koja zaslužuje da bude tu gde je, bez obzira na versku pripadnost. Siguran sam da bi ta vest došla do svemira!

Facebook
Setimo se često kako su naši manastiri na Kosovu i Metohiji goreli, ona užasna scena kad Krst pada sa drevnog manastira, samo, recite mi ima li sada razlike? Ima, ovo je mnogo gore i bolnije! Kome je bitna Nemanjićka zadužbina kad je Veljko na pragu raskida sa Mašom!?
Facebook Nikola Stanoev
Srbi, ovo nam je jedna od poslednjih opomena, na sve načine vodite borbu da spasimo srpku svetinju, možda nećemo uspeti, ali bar ćemo znati da smo pokušali. Nema povlačenja – nema predaje! SVI ZAJEDNO." (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.