NIJE DALEKO DAN KAD ĆU REĆI IMENA UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Vučić odgovorio na provokacije iz Prištine
Vučić je rekao da naša istraga polako, ali ima daleko više napretka od onoga što Priština misli da zna!, Foto: Beta / Miloš Miškov

STIGAO ODGOVOR

NIJE DALEKO DAN KAD ĆU REĆI IMENA UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Vučić odgovorio na provokacije iz Prištine

Vučić je rekao da naša istraga polako, ali ima daleko više napretka od onoga što Priština misli da zna

Objavljeno: 15:08h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas prilikom obilaska Borskog okruga najnoviju izjavu predsednika Kosova Hašima Tačija da Beograd stoji iza ubistva Olivera Ivanovića.

- To govori o jednom širem planu i svemu što su činili Beogradu. To su iste optužbe koje sam morao da slušam i od pojedinih političara iz Srbije. Sram vas bilo! Lažovi jedni jadni! Svakog ubicu bih smestio iza rešetaka da nikada ne izađe, ali ti ljudi valjda polaze od sebe i misle kako bi svako uradio ono što bi oni sami mogli da učine - rekao je predsednik.

Vučić je rekao da naša istraga polako, ali ima daleko više napretka od onoga što Priština misli da zna.

- Očigledno im je neko javio da naša istraga napreduje pa je nastala panika. A ja sam spreman da izađem pred državne organe i da govorim o tome – rekao je predsednik Srbije.

Vučić je dodao da veruje da će uskoro moći da saopšti ime i prezime ubice Olivera Ivanovića i naglasio da policija ima saznanja i da se čekaju samo potvrde jer su "na dobrom putu".

- Ubistvo Olivera Ivanovića je bio početak rušenja slobodarske Srbije. Posle toga su usledili izbori u Beogradu za koje su mislili da ćemo ih izgubiti i tada bi Kosovo moralo dobiti nezavisnost - istakao je predsednik.

BONUS VIDEO:

VETAR BACA KAMION KAO DA JE IGRAČKA! Ovakva scena nije viđena u holivudskim filmovima! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.