VOJSKA KFOR-A NA NOGAMA ZBOG MASAKRA NA NOVOM ZELANDU: Podigli BORBENU GOTOVOST na Kosovu!
Kfor je podigao stepen borbene gotovosti na Kosmetu radi sprečavanja eventualnih incidenata, rečeno je Srni iz Komande Kfora, prenose mediji., Foto: Printscreen / Facebook

prevencija!

VOJSKA KFOR-A NA NOGAMA ZBOG MASAKRA NA NOVOM ZELANDU: Podigli BORBENU GOTOVOST na Kosovu!

Direktor Kosovske policijske službe Rašit Ćeljaj izjavio je novinarima da je preventive radi, zbog mogućih terorističkih napada, povećan broj pripadnika kosovske policije u institucijama i na različitim mestima na širem području Kosova i Metohije

Objavljeno:

Kfor je podigao stepen borbene gotovosti na Kosmetu radi sprečavanja eventualnih incidenata, rečeno je Srni iz Komande Kfora, prenose mediji.

Isti izvor navodi da je takva mera preduzeta, u skladu sa procenom bezbednosne situacije, da bi se sprečili incidenti koji bi mogli da destabilizuju situaciju na Kosovu i Metohiji ili ugroze prisustvo Kfora ili rad i aktivnosti institucija.

Direktor Kosovske policijske službe Rašit Ćeljaj izjavio je novinarima da je preventive radi, zbog mogućih terorističkih napada, povećan broj pripadnika kosovske policije u institucijama i na različitim mestima na širem području Kosova i Metohije.

On je naveo da je reč o preventivnom delovanju nakon terorističkog napada na Novom Zelandu, te dodao da nemaju informacija o mogućim terorističkim i drugim napadima.

U napadima u džamijama El Nur i Linvud u Krajstčerču poginulo je 49 ljudi.

Policija je privela četiri osobe, među njima i dvadesetosmogodišnjeg Brentona Taranta, koji je preuzeo odgovornost.

BONUS VIDEO:

OBIM NJENIH GRUDI JE 137 CENTIMETARA I JOŠ RASTU: Jedna joj je teška ko AUTOMOBILSKA GUMA (6 KG), a kad poželi veće, evo kako ih PUMPA (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.