PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA SA MUROM O KOSOVU: Direktor Forin Ofisa posle Prištine dolazi u Beograd
Vučić će se sa Murom sastati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Pres služba Predsednika!, Foto: Beta / Miloš Miškov

O ČEMU ĆE RAZGOVARATI!?

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA SA MUROM O KOSOVU: Direktor Forin Ofisa posle Prištine dolazi u Beograd

Vučić će se sa Murom sastati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Pres služba Predsednika

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa generalnim direktorom Forin Ofisa za politička pitanja Ričardom Murom.

Vučić će se sa Murom sastati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Pres služba Predsednika.

Kako je saopšteno ranije danas Mur će u Beogradu imati i odvojene razgovore sa premijerkom Anom Brnabić i potpredsednikom vlade i šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem.

MUR će u Beograd doputovati iz Prištine, gde je danas razgovarao sa predstavnicima prištinskog tima za dijalog i premijerom privremenih prištinskih institucija Ramušem Haradinajem.

Haradinaj je na svom fejsbuk profilu objavio da je sa Murom razgovarao o političkoj situaciji na Kosovu i Zapadnom Balkanu, ali ne i o nametnutim sto odsto uvećanim taksima na proizvode iz Srbije i BiH.

Kopredsedavajući prištinskog tima za dijalog, Fatmir Ljimaj, izjavio je da je sa Murom razgovarao o nastavku dijaloga i ukidanju nametnutih taksi.

Ljimaj je rekao da je Mur, kao i svi njegovi prethodnici iz SAD i Nemačke, tražio da Priština suspenduje tu meru.

BONUS VIDEO:

TIFANI TRAMP RUČALA U SAMOM CENTRU BEOGRADA: Donaldova mezimica uživala u ukusnim specijalitetima! A EVO ŠTA SE SVE NAŠLO NA MENIJU! (FOTO, VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.