PRESTANITE DA NAS USLOVLJAVATE! Britanac tražio da se UKINU TAKSE, a LJIMAJ to VIDEO DRUGAČIJE
Bivši OVK borac, a sad mirotvorac: Fatmir Ljimaj, Foto: Printscreen/Youtube/B92

uvek ista priča

PRESTANITE DA NAS USLOVLJAVATE! Britanac tražio da se UKINU TAKSE, a LJIMAJ to VIDEO DRUGAČIJE

Svako ko dolazi, u suštini, traži na diplomatski način da se uklone barijere i nastavi dijalog, da se suspenduju takse

Objavljeno:

Kopredsedavajući kosovske delegacije za dijalog sa Srbijom Fatmir Ljimaj izjavio je danas da je sa generalnim direktorom britanskog Forin ofisa Ričardom Murom razgovarao o dijalogu o normalizaciji odnosa sa Beogradom i da je i visoki britanski zvaničnik zatražio suspenziju takse na robu koja se uvozi iz Srbije i BiH.

- Danas smo održali sastanak sa visokim zvaničnicima britanske vlade i razgovarali o našoj pripremi za dijalog. Objasnili smo mu sadržaj platforme i takodje smo ga upoznali sa nekim temama koje u prošlosti nisu bile dovoljno razmatrane za sporazum sa Srbijom. Dobili smo punu podršku od predstavnika britanske vlade. Velika Britanija podstiče i podržava napore za dijalog i učešće Kosova u razgovorima kako bi se postigao sporazum - rekao je Ljimaj.

Ljimaj je naglasio da je i Mur zatražio da se suspenduju takse.

- Svako ko dolazi, u suštini, traži na diplomatski način da se uklone barijere i nastavi dijalog, da se suspenduju takse. Pokušavamo da im objasnimo da uslovljavanja nisu dobra u dijalogu. Stav svih prijatelja je da se pronađe put da se da mogućnost dijalogu, i to nam stalno govore i u Prištini i u Briselu - rekao je on.

BONUS VIDEO:

KRIMOSI PALI U GAĆAMA! POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU AKCIJU SAJ! Upali usred noći i pohapsili dilere, a detalj na zidu je svima zapao za oko! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.