PUTIN SRBIJI DAO TAJNO ORUŽJE: Albanci u strahu, mediju pišu da Rusija iz centra Niša PLANIRA INVAZIJU NA KOSOVO!
Zbog prijateljstva sa Srbijom, Putin im sve sumnjiviji!, Foto: Profimedia

ALBANCI U PANICI!

PUTIN SRBIJI DAO TAJNO ORUŽJE: Albanci u strahu, mediju pišu da Rusija iz centra Niša PLANIRA INVAZIJU NA KOSOVO!

Ruska Federacija ima geostrateški interes za Zapadni Balkan, kao i za čitav Mediteran, prenose albanski mediji

Objavljeno:

Brojni albanski mediji su juče objavili vest da je predsednik Rusije Vladimir Putin dao Srbiji moćno "sofisticirano oružje"! Prema pisanju tamošnjih portala, najmodernije oružje je iz Rusije tajno preneseno u Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu i biće upotrebljeno za navodnu invaziju na Kosovo!

"Rusija je prodala sofisticirano oružje Srbije, uključujući borbene avione Mig-29 i teška oklopna vozila. Ona želi da izazove nasilni sukob između Kosova i Srbije kako bi diskreditovala kosovski projekat i zbunila SAD i NATO u regionalnim sporovima" , pišu tamošnji mediji, dodajući da je humanitarna baza u Nišu zapravo tajni špijunski centar za zemlje u regionu.

Oni navode da Rusija ima geostrateški interes za Zapadni Balkan, kao i za mediteranske zemlje, budući da Balkan posebno nudi dobru priliku za Rusiju da preuzme političkih i ekonomskih mera za ugrožavanje geostrateških interesa EU.

Vojno politički komentator Miroslav Lazanski tvrdi da to što su Albanci u panici ne bi trebalo da nas dotiče, ili uznemirava.

To što pišu su najobičnije gluposti, centar u Nišu ima isključivo humanitarnu nameru i ne znam zašto bismo to bilo kome po stoti put objašnjavali ili dokazivali. Ako je njima lepše da oni misle da se tamo krije "sofisticirano oružje" , neka ih, izjavio je on.

BONUS VIDEO:

ISPOVEST JOŠ JEDNE JUTKINE ŽRTVE: Probao je da me obljubi, a njegova sestra je sve gledala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.