NEKO OBESMIŠLJAVA PROTESTE I PLAŠI MEDIJE: Velja Ilić vidi ZAVERU, a ima STAV i o KOSOVU
U sve se meša: Velja Ilić, Foto: Filip Plavčić

stručnjak opšte prakse

NEKO OBESMIŠLJAVA PROTESTE I PLAŠI MEDIJE: Velja Ilić vidi ZAVERU, a ima STAV i o KOSOVU

Narod je nezadovoljan i izlazi na proteste, a neko želi da ih obesmisli i prikaže da na njima nema konkretnih ciljeva, zahteva i oročenih programa, samo da ne bi ugrozili nekoga

Objavljeno: 05.03.2019. 15:15h
  • 5

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da neko želi da obesmisli proteste "1 od 5 miliona" i da prikaže kako tamo nema konkretnih zahteva i programa, kao i da je državnim medijima zabranjeno da dolaze na konferencije parlamentarnih stranaka.

 

- Narod je nezadovoljan i izlazi na proteste, a neko želi da ih obesmisli i prikaže da na njima nema konkretnih ciljeva, zahteva i oročenih programa, samo da ne bi ugrozili nekoga - rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

On je dodao da se na protestima traže slobodni mediji i sredjeni birački spiskovi i da proteste treba radikalizovati dok se ne ispune ti zahtevi.

Ilić je naveo i da se ljudi iz medijskih kuća javljaju da kažu da imaju nalog da ne dolaze na konferencije za medije parlamentarnih stranaka, ali da ne smeju da kažu ko ga je izdao.

Govoreći o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da će Srbija imati katastrofalnu situaciju i rešenje, ako ne nađe kompromis sa Prištinom, Ilić je kazao da Vučić godinama ne sme da kaže šta se sve potpisuje i da obelodani koje je rešenje za Kosovo.

- Ključna pitanja nisu rešena, ne zna se koji je stav Vučiča o NATO i EU koja krši Ustav Srbije i gura priču o nezavisnom Kosovu, državi koja zvanično ne postoji - rekao je Ilić.

Ilić je kazao i da "nije normalno" to što se vlast "hvali" da je prioritet da se napravi put do Prištine, dok Albanci uvode takse na srpske proizvode.

BONUS VIDEO:

To je zvučalo kao: jebaću ti mater, polomiću ti noge! Sergej Trifunović samo za Espreso.rs objašnjava šta mu je sve rekao Nenad Čanak (VIDEO)

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media