SKANDAL PRED EVROVIZIJU: Albanci PRISVOJILI Nevenu, na njihovoj stranici piše da dolazi iz REPUBLIKE KOSOVA!
Valja naglasiti da, osim što oni koji stoje iza ovog naloga očigleno nisu upućeni u to da je Kosovo deo Srbije, čak ni Nevenino ime nisu pravilno napisali. Umesto Nevena, napisali su Nevana!, Foto: Printscreen/ RTS

neverovatno

SKANDAL PRED EVROVIZIJU: Albanci PRISVOJILI Nevenu, na njihovoj stranici piše da dolazi iz REPUBLIKE KOSOVA!

Valja naglasiti da, osim što oni koji stoje iza ovog naloga očigleno nisu upućeni u to da je Kosovo deo Srbije, čak ni Nevenino ime nisu pravilno napisali. Umesto Nevena, napisali su Nevana

Objavljeno: 21:12h

Nevana Božović sa Kosova predstavlja Srbiju na pesmi Evroviziji 2019. Ponosni smo na sve naše talentovane devojke širom sveta – osvanulo je na Tviter nalogu „Eurovision Kosovo“, nakon pobede Nevene Božović na Beoviziji.

Valja naglasiti da, osim što oni koji stoje iza ovog naloga očigleno nisu upućeni u to da je Kosovo deo Srbije, čak ni Nevenino ime nisu pravilno napisali. Umesto Nevena, napisali su Nevana.

Brojni tviteraši pobunili su se nakon ove objave, komentarišući da je Kosovo u Srbiji i deo Srbije, da bi mogli makar ime pravilno da joj napišu, da su najsmešnija stranica na Tviteru, te šta bi drugo mogli da rade nego da nazdravljaju Srbiji.

#Kruna ? Večeras od 21h #Beovizija2019 ?? redni broj 6 na 5556 ?

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on

Međutim, oni koji upravljaju nalogom „Eurovision Kosovo“ nisu odustali.

– Ne razumem zašto ste toliko ljuti, Nevana je sa Kosova, i to je činjenica – objavili su, uz skrinšot Neveninog Instagrama na kojem kao mesto odakle je piše „Mitrovica, Kosovo“.

– Ona je ponosna na svoju zemlju Srbiju. Ona je iz Mitrovice, vidim, što je srpski grad – napisao je izvesni Uroš, ali na stranici „Eurovision Kosovo“ nisu odustali.

– Mitrovica, Kosovo, ne Mitrovica, Srbija – napisali su još jednu netačnu informaciju.

1 / 4 Foto: Printscreen / Twiter

– Haha, „Eurovision Kosovo“ je najsmešnija stranica na Tviteru. (smeh) Šta drugo možete da radite osim da nazdravljate Srbiji, tako prirodno – napisao je korisnik Nemanja.

– Nije važno, činjenica je da je Nevena iz Republike Kosovo – nastavili su sa budalaštinama.

– Jeste važno, ona bi mogla da se uvredi. Morate biti demokrate. Setite se šta je Bil Klinton pokušao da vas nauči. Ona je sa Kosova, da, koje je deo Srbije – objasnio im je Uroš.

BONUS VIDEO:

SRPSKA GRAĐEVINSKA STRAVA: Radnici bez zaštite hodaju na skelama smrti na Novom Beogradu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.