ZANIMLJIVA ODLUKA: Milan Radoičić novi PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA KOSOVA
U nove pobede: Milan Radoičić, Foto: Printscreen/Youtube

i to postoji?

ZANIMLJIVA ODLUKA: Milan Radoičić novi PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA KOSOVA

Kako je Odbor za hitna pitanja FS Srbije raspisao izbore na svim nivoima, OFS kosovsko-mitrovačkog okruga takođe je jednoglasno doneo odluku da kao kandidata za predsednika FS Kosova i Metohije kandiduje dosadašnjeg predsednika FK Trepča, Milana Radoičića

Objavljeno:

Izborna skupština Okružnog fudbalskog saveza kosovsko-mitrovačkog okruga je odabrala novo rukovodstvo FK Trepča, a istovremeno je za predsednika FS Kosova i Metohije na predstojećim izborima kandidovan potpredsednik Srpske liste, Milan Radoičić.

Juče je u prostorijama Ustanove za sport u Kosovskoj Mitrovici održana izborna skupština Okružnog fudbalskog saveza kosovsko-mitrovačkog okruga.

Na predlog FK Trepča, za novog predsednika OFS kosovsko-mitrovačkog okruga jednoglasno je izabran Zoran Vukašinović, dosadašnji predsednik FK Zvečan.

Takođe, izabran je i potpredsednik Ivan Baščarević, generalni sekretar Dušan Drobac a za predsednika nadzornog odbora izabran je Blagoje Jakšić. Istovremeno, izabran je i novi Izvršni Odbor OFS kosovsko-mitrovačkog okruga u koji su ušli svi predstavnici klubova iz pomenutog saveza.

Kako je Odbor za hitna pitanja FS Srbije raspisao izbore na svim nivoima, OFS kosovsko-mitrovačkog okruga takođe je jednoglasno doneo odluku da kao kandidata za predsednika FS Kosova i Metohije kandiduje dosadašnjeg predsednika FK Trepča, Milana Radoičića.

Izbori za predsednika FS Kosova i Metohije biće održani 4. marta.

BONUS VIDEO:

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Iseljavanje porodice Aksentijević!

(Espreso.co.rs/Kossev)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.