DAČIĆ NASTAVIO RAT PROTIV POPOVIĆA: Ne pamtim da je neko toliko napao Vučića kao on!
Dačić: Popović ne podržava ono što je izneo predsednik Vučić, Foto: AP/Beta

OGLASIO SE

DAČIĆ NASTAVIO RAT PROTIV POPOVIĆA: Ne pamtim da je neko toliko napao Vučića kao on!

Dačić je kazao da je Popović verovatno pogrešno informisan da je ruski predsednik Vladimir Putin protiv ideje razgraničenja

Objavljeno: 10:16h

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da ne pamti da je neko toliko napao predsednika Aleksandra Vučića, kao što je to učinio ministar za tehonološke inovacije Nenad Popović kritikom ideje da je razgraničenje moguće rešenje za Kosovo.

- Tu je situacija jasna, Popović ne podržava ono što je izneo predsednik Vučić. Ako neko misli da je Popović napao mene, taj nema pojma o politici - rekao je Dačić za televiziju Pink.

On je naveo i da je za njega neshvatljivo "busanje u grudi Popovića", koje je i za Srbiju "veoma štetno", jer vodi ka nejedinstvu.

Dačić je kazao da je Popović verovatno pogrešno informisan da je ruski predsednik Vladimir Putin protiv ideje razgraničenja i da zbog toga iznosi takve stavove.

- Pre pet godina Putin se saglasio sa ovim predlogom. Lično sam razgovarao sa Putinom i ja i Vučić nebrojeno puta - rekao je Dačić. Do sukoba dva ministra došlo je nakon što je Popović kritikovao Dačića zbog izjave da je razgraničenje državna politika po pitanju Kosova, posle čega je Dačić postavio pitanje učešća Popovića u Vladi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.