ONI KOJI HRANE SRBIJOM VELIKU ALBANIJU OSTAĆE BEZ ZEMLJE: Vulin OŠTRO odgovorio VESELJIJU!
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom ideje Kadrija Veseljija, koji poziva Crnu Gori i Severnu Makedoniju u pakt protiv Srbije!, Foto: Beta/ Goran Stanković

strašno

ONI KOJI HRANE SRBIJOM VELIKU ALBANIJU OSTAĆE BEZ ZEMLJE: Vulin OŠTRO odgovorio VESELJIJU!

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom ideje Kadrija Veseljija, koji poziva Crnu Gori i Severnu Makedoniju u pakt protiv Srbije

Objavljeno:

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom ideje Kadrija Veseljija, koji poziva Crnu Gori i Severnu Makedoniju u pakt protiv Srbije.

"Veselji dobro zna da je najveća pretnja nezavisnom Kosovu politika Aleksandra Vučića, zato ga mrzi i zato ga se plaši. Šta misli zločinac Veselji nije tajna, ali me više od toga brine zašto ćute Crna Gora i Severna Makedonija na ponovljeni poziv za stvaranje pakta protiv Srbije.

Svi koji misle da će veliku Albaniju nahraniti Srbijom dočekaće da gledaju kako im se otima zemlja i kako se na njihovim prostorima stvara druga država", rekao je Vulin za "Novosti"

"Očekujem da se Crna Gora i Severna Makedonija oglase i osude poziv na rat ali i da EU upozori zločinca da pretnje ratom nisu dozvoljene. Šta god drugi radili, građani Srbije mogu da budu spokojni, vojska Srbije je u stanju da zaštiti svoj narod i zemlju", dodao je on.

BONUS VIDEO:

JADNO DETE SA OVAKVOM MAJKOM! Dečak je poželeo da pije sok, ali nije uspeo sam da otvori konzervu! Ono šta je majka uradila je strašno!

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.