MESO BOLESNIH KRAVA IZ POLJSKE STIGLO NA KOSOVO! Albanci u panici!
Od ove krave je sve počelo..., Foto: Printscreen

panika se širi

MESO BOLESNIH KRAVA IZ POLJSKE STIGLO NA KOSOVO! Albanci u panici!

Iako još nije bilo indicija da je poljsko meso došlo do Balkana, postoje jasne informacije da je ovo meso stiglo na Kosovo

Objavljeno: 10:29h

Skandali sa kravama ne prestaju da potresaju Evropu, a polako stižu i u naše krajeve.

Nakon što je britanski Gardijan objavio snimak očigledno bolesne krave u Poljskoj koja je uprkos tome poslata u klanicu, a njeno meso završilo na tržištu, bura se ne stišava.

Komisija za kontrolu hrane u Evropskoj uniji započela je istragu koja je obuhvatila gotovo sve veće klanice u Poljskoj, odakle se inače meso izvozi u 12 evropskih zemalja među kojima su Estonija, Litvanija, Finska, Francuska, Mađarska, Letonija, Španija, Portugal, Rumunija i Švedska.

U ovim zemljama je došlo do opšte panike kad je meso u pitanju, pa zdravstvene komisije ubrzano rade na otkrivanju potencijalno pokvarenog mesa na tržištu kako ne bi došlo do masovne histerije i prelaska u vegetarijance.

Iako još nije bilo indicija da je poljsko meso došlo do Balkana, postoje jasne informacije da je ovo meso stiglo na Kosovo, gde je odmah reagovala Agencija za hranu i veterinu, rekavši da meso iz Poljske ima sve potrebne sertfikate i da je potpuno bezbedno za ishranu.

Međutim, poljske krave su izazvale priličnu histeriju i ljudi se s pravom pitaju šta još od njih kriju trgovci mesom i kakvog su kvaliteta proizvodi koji se plasiraju širom Evrope.

BONUS VIDEO:

AMERIKANAC SRBIJU JE ZAVOLEO SAMO ZBOG ŠABANA I NJEGOVE PESME Ron se od svog idola oprostio potresnim rečima koje kidaju dušu (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kosovaonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.