ZAŠTO ĆUTIŠ, RAMUŠE? Albanski mediji prozivaju Haradinaja, pitaju se ŠTA SE DEŠAVA U NJEGOVOJ GLAVI!
Veselji želi ukidanje taksi, Haradinaj i dalje ćuti, Foto: BETA / ARMENIJA ZAJMI BESEVIC

neverovatno

ZAŠTO ĆUTIŠ, RAMUŠE? Albanski mediji prozivaju Haradinaja, pitaju se ŠTA SE DEŠAVA U NJEGOVOJ GLAVI!

Veselji želi ukidanje taksi, Haradinaj i dalje ćuti

Objavljeno:

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj i dalje se protivi odluci koalicionog partnera Kadrija Veselija da suspenduje taksu na srpske proizvode!

Rastući pritisak koji dolazi iz SAD-a naterao je predsednika Skupštine Kosova Kadrija Veseljija da se po svaku cenu zalaže za suspenziju taksi na srpske proizvode, jer kako Zapad navodi, one usporavaju i onemogućavaju dijalog između Beograda i Prištine. Međutim, Haradinaj na drugoj strani ne daje nikakve odgovore.

Albanski mediji otvoreno prozivaju Haradinaja zbog ovog njegovog ćutanja u, kako kažu, sudbonosnom vremenu.

Tači se zakleo Americi da će Kosovo razmotriti ukidanje taksi kako bi pokušalo da dođe do konačnog sporazuma sa Srbijom, ali Haradinaj nije uradio ništa povodom toga čak ni nakon sastanka sa predsednikom.

Međutim, iako za sada nema novih informacija, predsednik Skupštine Kosova neće odustati od svojih napora da se takse ukinu. Ovo je potvrđeno činjenicom da SAD i dalje gromoglasno poziva na nastavak dijaloga.

BONUS VIDEO:

PRISTALICE DVERI SASLUŠANE U POLICIJI: Boškov čovek priznao da je nosio vešala na Terazijama i zadržan u pritvoru! Maloletni N.P. pušten, krio se od reportera (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Koha.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.