HIT! TAČI I HARADINAJ IZGLADILI ODNOSE NA ROMANTIČNOJ VEČERI UZ VINO I MESO: Šta se krije iza OVE PRIČE?
Opet su skladan par: Tači i Haradinaj, Foto: Printscreen

a, sad, spektakl!

HIT! TAČI I HARADINAJ IZGLADILI ODNOSE NA ROMANTIČNOJ VEČERI UZ VINO I MESO: Šta se krije iza OVE PRIČE?

Hašim Tači je prethodne noći u svom novom stanu u Prištini ugostio Haradinaja, Veseljija, Ljimaja i Pacolija, kao i nekoliko lidera iz Albanije na večeri uz vino i meso

Objavljeno:

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj ugostio je danas u svojoj kancelariji predsednika Hašima Tači kako bi mu poželeo srećan put pre njegovog odlaska u SAD.

- Usred konsultacija vezanih za formiranje zajedničke agende danas sam ugostio predsednika Tačija pre negovog puta u Sjedninjene američke države - napisao je Haradinaj na Fejsbuku uz sliku sa Tačijem.

Inače, da je došlo do izglađivanja odnosa između dva ljuta politička rivala, svedoči i to da je Hašim Tači prethodne noći u svom novom stanu u Prištini ugostio Haradinaja, Veseljija, Ljimaja i Pacolija, kao i nekoliko lidera iz Albanije na večeri uz vino i meso.

Oni su u opuštenoj atmosferi, kako prenose prištinski mediji, pokušali da izglade odnose, specijalno Tači i Haradinaj koji su u poslednje vreme bili na suprotnim političkim polovima.

Kako sada stvari stoje, izgleda da je došlo do pomirenja, barem pred očima javnosti.

BONUS VIDEO:

ZMIJE OD DVA METRA ZASTRAŠILE SELO KOD VLADIČINOG HANA: Sedam stepskih smukova izvađeno iz bunara porodice Miljković (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Gazetaexpress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.