HARADINAJ JE SAD BAŠ PREŠAO SVE GRANICE! Ovom OTROVNOM IZJAVOM uplašio je Srbe i otkrio PRAVI RAZLOG TAKSI!
Ramuš tvrdi da porez nije zbog frustracija koje osećaju prema Srbiji!, Foto: BETA / ARMENIJA ZAJMI BESEVIC

DRSKO

HARADINAJ JE SAD BAŠ PREŠAO SVE GRANICE! Ovom OTROVNOM IZJAVOM uplašio je Srbe i otkrio PRAVI RAZLOG TAKSI!

Ramuš je bio u Peći

Objavljeno: 09:26h

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj prisustvovao je nekolicini važnih sastanaka u Peći, najavio da će 2019. godina za Kosovo biti godina ekonomije i nije propustio priliku da odapne otrovne strelice ka Beogradu.

Haradinaj je pričao da je Peć jedan od najvažnijih ekonomskih centara Kosova i da je "poznat po svojim popularnim brendovima unutar, ali i izvan granica Kosova".

- Svestan činjenice da uspešna vesternizacija naše države zavisi od lokalnih fabrika i domaćih proizvoda, obećavam da će Vlada, u godini dobre ekonomije koja je pred nama, biti partner i pomoćnik za razvijanje boljeg biznisa u državi - rekao je Haradinaj navevši da Kosovo godišnje izveze drveni nameštaj u vrednosti od 60 miliona evra!

- Većinu tih prozivoda napravili su stanovnici Kosova. U isto vreme, izvozimo meso i mesne prerađevine u vrednosti od nekoliko miliona evra, a ovde u Peći možemo izgraditi još farmi i hraniti se našim sopstvenim prozivodima. Porez koji smo uveli na srpske proizvode nije zbog frustracije koju osećamo prema njima, već zbog našeg nacionalnog interesa. U ovom slučaju, domaći proizvođači i potrošači biće snabdeveni samo najkvalitetnijim namernicama i prozivodima sa većom mogućnosti za nacionalno pokriće i još veći izvoz - izjavio je premijer.

BONUS VIDEO:

RAZJARENA ZERINA SKOČILA BENETU ZA VRAT: Svom snagom ga udara! Obezbeđenje je jedva skinulo s njega!

(Espreso.co.rs / Kosova.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.