TERORISTKINJA OVK POZVANA PRED SUD U HAGU! Od njene PORUKE zvoniće vam u UŠIMA
Ponosna što je zovu na sud: Raimonda Rear, Foto: Printscreen

dolijala raimonda

TERORISTKINJA OVK POZVANA PRED SUD U HAGU! Od njene PORUKE zvoniće vam u UŠIMA

Kad su poslednji put hapsili grupu "Klečka", moje ime se i tada pojavilo u dokumentima, ali nisam mogla da se odazovem jer sam se borila s rakom

Objavljeno:

Specijalni sud za ratne zločine OVK pozvao je na saslušanje mnoge borce ove terorističke organizacije.

Do sada, na spisku onih koji su pozvani u Hag našli su se Rustem Mustafa, Sami Luštaku, Sokolj Dobruna, Nazif Mehmeti, Remzi Šalja, Safet Sila, Sulejman Seljimi i drugi.

Nedavno je pozivnicu za odlazak u Hag dobila i famozna Raimonda Rear.

- Molim sve da razumeju moju rekaciju. Od početka decembra moje ime je takođe povezano sa ljudima koji su pozvani u Hag - napisala je Raimonda na Fejsbuku.

U komentarima su se ljudi pitali da li se šalila kad je ovo napisala, ali je ona potvrdila da je to istina i ironično prokomentarisala da je ponosna što će biti jedina žena koja će se pojaviti pred Specijalnim sudom:

- Za sada, jedino što znam da ću biti jedina žena pred tim sudom. Rekli su mi da ću biti "svedok", ali to nije ništa novo za mene. Kad su poslednji put hapsili grupu "Klečka", moje ime se i tada pojavilo u dokumentima, ali nisam mogla da se odazovem jer sam se borila sa rakom - napisala je Raimonda.

BONUS VIDEO:

LUSKUZ NA JAHTAMA, BESNA KOLA, TERETANA! Ovako živi plaćeni ubica iz Subotice za kojim traga Srbija! Bahati Čaba hvalio se RASKOŠNIM životnim stilom!

(Espreso.co.rs / Koha.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.