ŠOK NA KOSOVU! Isa Mustafa objavio da ima VEOMA RETKU OPASNU BOLEST!
Isa Mustafa ima retku bolest sa kojom se bori, Foto: Printscreen

više od godinu dana boluje

ŠOK NA KOSOVU! Isa Mustafa objavio da ima VEOMA RETKU OPASNU BOLEST!

On je preko Fejsbuka obavestio sve o svojoj bolesti

Objavljeno:

Predsednik Demokratskog saveza Kosova, Isa Mustafa, pokazao je da pati od veoma retke bolesti poznate kao "Gilen Bareov Sindrom". On je preko Fejsbuka rekao da je danas više od godinu dana od njegovog susreta sa zdravstvenom rehabilitacijom.

Rekao je da je dijagnozu identifikovao lekar u američkoj bolnici. Mustafa je pokazao da se njegovo stanje, na sreću, postepeno poboljšava.

Pročitajte punu poruku Ise Mustafe:

"Danas je prošla godina mog suočavanja sa zdravstvenom rehabilitacijom. Uveče 7. januara 2018. godine, dok sam bio u selu, osećao sam da gubim moć ruku i nogu. Nakon 24 sata u američkoj bolnici, dr. Blerim Mufti je identifikovao ispravnu dijagnozu, Gilen Bareov sindrom i napisao potrebnu terapiju. U Nemačkoj su bili iznenađeni brzim otkrivanjem koje su kosovski lekari napravili za ovu veoma retku bolest (jedan do dva slučaja na 100.000 stanovnika).

Danas, kada pišem rukama, koristim ovu priliku da se zahvalim timu lekara i medicinskih sestara američke bolnice u Prištini, koji se u prvim danima bolesti brinuo o meni, da zahvalim prof.dr. Halil Krasniki, za stalnu brigu o mom radu u Centru za rehabilitaciju "Kuellenhof", u Bad Vilenu u Nemačkoj i prof. Dr. Afrim Gaši, odličnom timu fizioterapeuta u Prištini, Nadira Bošnjaku i Amir Tirbetariju i mom nećaku Fetiju Gašiju. Tokom ovog perioda, iako sam bio potpuno nepokretan, i ruke i noge, imao sam hrabrosti da budem izazvan ovom bolešću; Imao sam poverenja u gospodara, u sebe i doktora da ću se oporaviti. Tokom ovog vremena nisam prestao da radim i čitam. Povratak dolazi polako, sa svojim redom. Za mene je porodica uvek bila sveta. Moja supruga Kevseri, sinovi Arbena i Besnika, ćerka Aferdite, brat Mustafa i njegova ćerka Blerina, nisu me ostavili nijedan minut samog, bilo u američkoj bolnici, tri meseca u Nemačkoj i sada u Prištini. Bez njihove podrške, teško bih se odupro. Tokom svog boravka u Nemačkoj, Valon Ademi, Remzi Ejupi, Vlora Dumošin, Valon Dumoši i Naser Gaši ostali su sa svojom porodicom. Zahvaljujem se svojim prijateljima, saradnicima iz LDK, KASA, Ekonomskom fakultetu, predstavnicima institucija Republike Kosovo, albanskoj republici i albanskim političkim liderima sa Kosova, Albanije, Makedonije i Preševske doline koji su mi dali hrabrost u ovom periodu. Posebna zahvala susedima, građanima i sunarodnicima za njihov interes".

Bonus video:

KAD JE LEDENA ZIMA, PROBLEMI SU SVUDA ISTI! Ova žena je bila baš na mukama kad je odlučila da očisti oluk! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Koha.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.